ben teþekkür ederim sn vizara,
Tahsisli sermaye artýrýmý yapan bir þirket için buralar pahalý deðil,
tabiri caizse dip çalýþmasý devam ediyor ama tünelin ucuna da yaklaþýlýyor gibi.
yukardan alanlar belki faydalanamayacak ama buralar mal toplama yerleri..
yatýrým tavsiyesi deðildir..
ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUTLULUÐUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜÐÜN SIRRI CESARETTÝR/EN ACIMASIZ HAYVAN ÝNSANDIR.
Bugün daha da umutluyum.
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnþallah Sn. tarote ama ben tahsisli SPK bülteninde yayýnlana kadar bu fiyatlarda tutarlar diye düþünüyorum. Gerçi bir yandan da yayýnlansa ne olacak bir þekilde yine baskýlarlar ve süründürmeye devam ederler diye düþünmüyor deðilim.
Bu arada þu zorlu ortamda tahsislinin resmileþmesi niye bu kadar vakit alýyor onu da anlamýyorum. Ýnþallah altýndan baþka birþeyler çýkmaz....
Imkb 2000 puan artida kelebek ekside ..Size kolay gelsin.isallah kazanirsiniz. Bana eyvallah[emoji126]
HTC 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin için hayýrlýsý olsun Sn. Sabr. Ýnþallah yeni alacaðýnýz hisse de varsa zararýnýz telafi edersiniz. Çok büyük bir felaket olmazsa (þirket batmasý, savaþ vs...) bu seviyelerden alan ve sabreden kesin kazanýr ama bizim gibi yüksek maliyetlilerin durumu ne olacak onu hiç kestiremiyorum. Kaçýrdýðýmýz fýrsatlarda gözüm yok en azýndan maliyetimizi çýkarsak yeter.
Endeks yükselirken yerinde sayar ama biraz bozulduðu ana hemen kafasýný aþaðýya doðru çevirir. Seviyorum bu hisseyi en azýndan tutarlý her zaman ayný hareketi yapýyor![]()
Yer Ýmleri