Hay senin gibi þirketin de ben.... Endeks ucuyor bu mal mal bakýyor ancak... Koca gün iþlem hacmi yerlerde.
***DGKLB*** DOÐTAÞ KELEBEK MOBÝLYA SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Þirket Genel Bilgi Formu
***DGKLB*** DOÐTAÞ KELEBEK MOBÝLYA SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Þirket Genel Bilgi Formu )
Yönetime Ýliþkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adý-Soyadý Tüzel Kiþi Üye Adýna Hareket Eden Kiþi Cinsiyeti Görevi Mesleði Yönetim Kuruluna Ýlk Seçilme Tarihi Ýcrada Görevli Olup Olmadýðý Son 5 Yýlda Ortaklýkta Üstlendiði Görevler Son Durum Ýtibariyle Ortaklýk Dýþýnda Aldýðý Görevler Denetim, Muhasebe ve/veya Finans Alanýnda En Az 5 Yýllýk Deneyime Sahip Olup Olmadýðý Sermayedeki Payý (%) Temsil Ettiði Pay Grubu Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadýðý Baðýmsýzlýk Beyanýnýn Yer Aldýðý KAP Duyurusunun Baðlantýsý Baðýmsýz Üyenin Aday Gösterme Komitesi Tarafýndan Deðerlendirilip Deðerlendirilmediði Baðýmsýzlýðýný Kaybeden Üye Olup Olmadýðý Yer Aldýðý Komiteler ve Görevi
DAVUT DOÐAN Erkek Yönetim Kurulu Baþkaný Ýþ Adamý / Ýþ Kadýný Yönetim Kurulu Baþkaný Doðanlar Yatýrým Holding A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný, TOBB Mobilya Ürünleri Meclis Baþkaný 5.96 Baðýmsýz Üye Deðil
ÞADAN DOÐAN Erkek Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ýþ Adamý / Ýþ Kadýný Yönetim Kurulu Üyeliði Doðanlar Yatýrým Holding A.Þ. Yönetim Kurulu Üyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný 5.96 Baðýmsýz Üye Deðil
MERT GÜVENEN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi Selah Makine Gemicilik ve Endüstri Ticaret A.Þ.'de Yönetim Kurulu Üyesi, Er Þirketler Grubu Ýcra Kurulu Üyesi, Salcano Bisiklet Ýcra Kurulu Üyesi, Tunaþ Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Tic. A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný Baðýmsýz Üye Deðil
HÜSEYÝN DOÐAN TÜRKMEN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi Doðanlar Yatýrým Holding A.Þ.'de Murahhaz Aza Baðýmsýz Üye Deðil
BEKÝR ÖZKAN HAKAN YAVAÞAL Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi N+1 Daruma Kurumsal Finansal Hizmetleri A.Þ. Yönetici Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi, DRM Altyapý Yatýrým A.Þ. Yönetim Kurulu Üyesi, Antaris Yönetim Danýþmanlýðý Ltd. Þti. Yönetim Kurulu Baþkaný Evet Baðýmsýz Üye Denetimden Sorumlu Komite
HAYRETTÝN KAPLAN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi Ýttifak Holding Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi, Türkkan Yað Sanayi ve Ticaret A.Þ Yönetim Kurulu Üyesi Evet Baðýmsýz Üye Denetimden Sorumlu Komite, Kurumsal Yönetim Komitesi, Riskin Erken Saptanmasý Komitesi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/743203
BIST
(28/02/2019 - 17:02:09)
Hadi Citi ve Deutche giriþlerini býyýklý diyelim . Ya yatýrým fonlarý kaç gündür topluyorlar. Ben 2 liraya kadar satmýyorum. Ýstediðin kadar silkele patron.
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri