Üç gündür izliyordum çýkamayýnca düþtü
Allahtan almadýk
ÞÝMDÝ aþaðýlardan alma fýrsatý verirse alýrýz!!
Hayýrlýsý
Üç gündür izliyordum çýkamayýnca düþtü
Allahtan almadýk
ÞÝMDÝ aþaðýlardan alma fýrsatý verirse alýrýz!!
Hayýrlýsý
Davut Doðan bu dünyada yatacak yerin yok. Allahtan kork biraz yavhu. Býrak artýk þu kaðýdýn yakasýný senin yüzünden kaðýt gitmiyor. 3-5 kademe kaldýr kaldýr bas. Baþka derdin yok mu senin. Býrak borsayý da þirketinle ilgilen biraz patron gibi patron ol. Yetti artýk endeks 100e gidiyor þirketin fiyatýna bak 1tl. 0,98-0,99-1,00 yeter artýk tek kademe mal çevirdiðin býrak þu kaðýdýn yakasýný. Býrak da gitsin insanlar zararlarýný çýkartsýn. Herkesin ahýný ala ala bu þirket adam olmaz. Ne 1 mobilya alýrým böyle þirketten ne yüzüne bakarým. Þirketin deðerini eder fiyatýna getir, biraz destek ol, alým yap. Þirketin ederi bu fiyatlar deðil... Yatýrýmcýlarýný da düþün sadece kendi cebini deðil... Sonuçta hepmiz bu þirketin ortaðýyýz bunu unutma. Ama sen ortaklarýna yamuk yaptýðýn sürece 2 yakan bir araya gelmez. Kaybetmeye mahkum olursun. Ýnsanlardan ah deðil þükür al ki iþlerin yolunda gitsin. Ýnsanlar yatýrýmcýsýný düþünen ve ortaðý olduðu þirketin mobilyasýný alsýn. Yoksa alternatif çok mobilya sektöründe tek deðilsin. Sen böyle yaptýkça hem yatýrýmcý hem müþteri kaçýrýrsýn... Borasadan kazancaðýn para da senin batmaný engelleyemez.
Son düzenleme : BlueMercan5; 28-06-2019 saat: 17:42.
Davut'tan insaf beklemek mi,
dünya böyle bir yer deðil arkadaþým.
Ben kendi adýma bu adamlardan 1 çöp almam, aldýrmam. Gider daha fazla para verir baþka marka alýrým.
1 yýlda yatýrdýðým para TL olarak %60, usd olarak %75 deðer kaybetti bu güvenip, adam zannedip þirket hissesini aldýðým sahtekârlar yüzünden..
yatýrým tavsiyesi deðildir..
Þuutladýk gitti
Meymenetsiz
Bu endekstede yükselmediysen.....
Ýbret olsun
Bir daha bana ibret olsun
Satýp çýkmýþ bankacýlýk sektörü almýþým iyili öyle yapmýþým
Bu hala yerinde sayýyor
Hisse senedi seçerken þirketin sahibine de bakmak gerekiyormuþ.
bakmadan almamak lazýmmýþ,
bugün alacak olsam bakar ve almazdým ama nafile,
yatacak yerin var mý davut.
artýk allah'ý katmýyorum dileklerime, çünkü sayende olup olmadýðýndan þüpheliyim artýk..
yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yok be dost katýlmýyorum sana...
Tukaþ'ýn sahipleri mesela katýksýz oç..2 yýl önce 30 milyon lot Galip'e devrettik dediler hisse 3 oldu...Tüm türkiye atladý 3 gün 1,5 oldu..Tam bir yýl kademe kalkmadý..Herkesi çýkarttýlar þimdi 6 oldu..
Borsa pozisyondur..Adamlar aldýysa sende bende yoktur..Gökyüzüne çýkartýrlar..Sana bana malý verir yýllarca tek kademe kalkmaz. Sen satarsýn %200 yükselir.
Ýcbct geçen hafta bugün 3,05 idi..Neler yaptýlar milleti çýkartmak için 1 haftada..Bak þimdi 4,70 oldu..
1000 tane örnek veririm.
Yer Ýmleri