Cikmamasi icin elinden geleni yapiyorlar hep bir kademe asagidan kapatiyorlar bakalim daha ne kadar dayanacak
Cikmamasi icin elinden geleni yapiyorlar hep bir kademe asagidan kapatiyorlar bakalim daha ne kadar dayanacak
Alim yok alim gelmeyince bakmaya gerek yok izdirap ytd
Yönetim Kurulu Baþkanýmýz ve CEO'muz Davut Doðan'ýn 24.10.2019 (bugün) gerçekleþtireceði basýn toplantýsýnda Kelebek markasýna iliþkin geleceðe dönük deðerlendirmelerde bulunacaktýr. II-15.1 sayýlý Özel Durumlar Tebliði'nin 10'uncu maddesi kapsamýnda Þirketimiz Yönetim Kurulu tarafýndan geleceðe yönelik deðerlendirmelerin kamuya açýklanmasý konusunda karar almýþtýr.
Yönetim Kurulu Baþkanýmýz ve CEO'muz Davut Doðan'ýn geleceðe dönük açýklamalarý da aþaðýdaki gibidir:
"Türkiye'nin en köklü, en tecrübeli ve ilk kurumsal markasý olan Kelebek markasýný, yeniden stratejik konumlama yaparak," Kitlesel ve Küresel" bir marka yapmaya karar verdik.
Öncelikle hedefimiz; Kelebek'in Türkiye de her ilinde ve bazý büyük ilçelerinde yeni bayilikler vererek, lokasyon olarak daha ulaþýlabilir hale getirmektir.
Yurtdýþýndaki maðazalarýmýz; Avusturya, KKTC, Malta, Sri Lanka, Hindistan, Azerbaycan, Libya, Suudi Arabistan, Irak ve son olarak Mauritius ve Katar ile 11 ülkede 16 maðazaya ulaþmýþ olduk. Hedefimiz, 5 yýl içinde yurtdýþýnda 60 maðaza sayýsýna ulaþmaktýr.
Yurt içinde ise, halen 120 olan maðaza sayýmýzý yýl sonunda 135'e, kitlesel marka stratejimiz ile 5 yýl içinde 300'e çýkarmayý planlýyoruz.
Ayrýca, Kelebek Mutfak markamýzý yeniden yapýlandýrýlacaðýz. Kelebek Mutfak, bugüne kadar yurt içinde ve yurt dýþýnda birçok prestijli projeye imzasýný atmýþtýr. Kelebek Mutfak markamýz ile halen 15 olan maðaza sayýmýzý yýl sonunda 20'ye ve 5 yýllýk planlama ile 40'a çýkarmayý planlýyoruz. Mutfak ve banyo maðazalarýmýz ile projeli iþlere yeniden girmiþ olacaðýz.
Böylece Kelebek Mobilya ve ayrýca Kelebek Mutfak markamýz ile yurt içinde ve dýþýnda 5 yýllýk hedeflerimiz doðrultusunda 400 maðaza sayýsýna (300 yurtiçi mobilya, 60 yurtdýþý ve 40 mutfak maðazamýz ile) ulaþmýþ olacaðýz."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/794456
Kim ne kadar inanacaksa bu kiþiye artýk
Bu hisse diðeri gibi deðil tam bir ky düþmaný dikkat edilmesi gerektiðini düþünüyorum
KAAN_A1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri