Geleceðe Dönük DeðerlendirmelerA+ A-
Özet Bilgi
Geleceðe Yönelik Deðerlendirmelerin Revizyonu
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Geleceðe Yönelik Deðerlendirmeler
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
04.02.2020
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
15.1 sayýlý Özel Durumlar Tebliði'nin 10.maddesi kapsamýnda, Þirketimiz 2020 yýlý finansal beklentilerini revize ederek 04.02.2020 tarihinde yapýlan KAP açýklamasý ile ilan etmiþtir.
15.05.2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantýsýnda alýnan kararla 30 Aðustos 2020 tarihine kadar yurt içinde ve yurt dýþýnda 70 yeni satýþ maðazasý açýlmasý hedeflenmiþtir.
Satýþ kanallarý büyüme hedefi % 20-25 olarak revize edilmiþtir.
Bu hisse tavan olayýný pek sevmez. Aðýr aðýr gider. Her gün birkaç kademe artarak devam etti 1.40 lardan buraya kadar. Sadece bloomberg tv de konuþma yaptýðý gün volatildi. O hareket de zaten sonraki birkaç gün akýþýna zarar verdi.
Bugün kapanýþ fiyatý 1.86 en yüksek gördüðü seviye 1.93 ve aðýrlýklý ortalamasý da 1.89. Bunu neredeyse her gün yapmaya devam ediyor. Bazen diðer hisselerle ilgilenmekten saatlerce fiyatýný görmediðim oluyor. Gün içinde al-sat yapmak da tarzým deðil benim iþim deðil. Oysa bunu gerçekleþtirebilmek bile günlük % 4-5 arasý ciddi prim býrakabilirdi.
Tavan kýsmýna gelince beklediði haberler gelmediði sürece sanmýyorum. Belki de bu yüzden hala taþýmaya devam ediyorum.
Yer Ýmleri