En son yorum 8 gün önce yapýlmýþ.. Ýnsanlarý baya bezdirmiþe benziyor.. Aldýk biraz, bakalým ne olacak..
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En son yorum 8 gün önce yapýlmýþ.. Ýnsanlarý baya bezdirmiþe benziyor.. Aldýk biraz, bakalým ne olacak..
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Ýnþallah sizin için hayýrlý olur.
Patronun tv programýna çýkýp þöyle yapacaðýz böyle yapacaðýz diye þirket ile ilgili umut vari açýklamalar yaparken ayný saatler içinde yaklaþýk 25 milyon lotluk satýþ yapmasý ister istemez bezdirdi. Genel kurul bile çoðunluk saðlanamadýðý için yapýlmayýp yanlýþ deðilsem 30 ekime ertelendi. Çoðu kiþi bence genel kurulu bekliyor. Þimdilik beklemeye devam.
Yatýrým tavsiyesi içermez.
Patron ve oðlunun yaptýklarýný okudum ve elindekileri sattým. Üç kaðýtçýlarýn sahibi olduðu hisseleri tutmuyorum. Bol kazançlarANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Nasýl bir hissedir bu hisse
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimseler yok anladigim
ARKADAÞLAR PATRON HISSE SATTI KAYITLI SERMAYE TAVANI YÜKSELDÝ FINANSAL GÝDER COK BU DURUMDA GENEL KURULDAN BEDELLI ÇIKMA OLASILIÐI NEDIR..
SM-A307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoda çýkar herhalde hepsi
Pastasý nasýl ki þuanda
Yer Ýmleri