Þirketin kayýtlý sermaye tavaný 500 oldu 01.09 da.kap haberlerinde var bu. Bu iþte bir iþ var bakalým.Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketin kayýtlý sermaye tavaný 500 oldu 01.09 da.kap haberlerinde var bu. Bu iþte bir iþ var bakalým.Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Sermaye tavanýn 500 milyona çýkarýlmasý için spk ya yapýlan baþvuru spk tarafýndan onaylanmýþ 1 eylülde de kap a bildirilmiþti.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/872786
Ancak bedelli için gönderdikleri kap ta ise kayýtlý sermaye tavanýný 350 milyon yazmýþlar. Bir yerde yanlýþlýk var da neyse. Sehven der düzeltirler.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/882919
Yatýrým tavsiyesi içermez...
Ben bekliyeceðim þahsen. TTK 376 ya göre alýnacak önlemler için 80 milyon düþük bir rakam. Eðer bana 80 milyon TL yetiyor diyorlarsa bu da olumlu algýlanabilir, zaten bir de yabancý ortak açýklamasý vardý.Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yüksek kar mý açýklayacak yoksa. Baþka yorum gelmiyor aklima
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yönetim kurulu ayýn 30 unda toplanmayacak miydi. Bugün alýnmýþ gözüküyor karar.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelliye sevineceðim aklýma gelmezdi ama bu þirketin cidden cook ihtiyacý vardý. ..
Ben sermaye azaltýmý ile eþanlý sermaye arttýrýmý bekliyordum. Üstelik eylül 1 de sermaye tavanýný 500 milyona çýkarýlmasý iþlemi spk tarafýndan onaylanmýþ iken 350 milyon yazmalarý kafa karýþtýrdý.
Yabancý ortak açýklamasý yaparken 26 milyon civarý hisseyi piyasaya verdi (muhtemelen de anlaþmalý kiþi ya da kurumlara) Bu bedelli geleceðinin habercisi idi benim için ama bedelli oraný düþük geldi. Neyse bakalým nasibimizde ne var.
Yatýrým tavsiyesi içermez...
Yer Ýmleri