asýl soru þu... günlükte 2.80 kýrýlýrsa, 2.75 veya 2.65 çalýþýrmý..
asýl soru þu... günlükte 2.80 kýrýlýrsa, 2.75 veya 2.65 çalýþýrmý..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Þimdi ne görüyorsunuz kürede. Var mý umutRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TebriklerRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende zaten ongorunuz için demiþtim. Deðiþik bir kaðýt ciddenRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
küre kimde, kim bakýyor, ne görüyor ve ne umut ediyor bilmiyorum.. böyle bir þey yazmadým. üstelik bu benim tarzým deðil..
sizden 2 yýl çalan, nitelikli hýrsýzlarý tanýmam için. sizin yaþadýklarýnýz yaþamam, yada bunu sizden öðrenmem gerektiði nerden çýkarýyorsunuz..
senet yükselecek demiyorum...AYLIKTA 2.62 üstü 2. kapanýþ olmasý halinde yükseliþ OLASILIÐI artar diyor, ve günlükteki 2.80 desteðinin kýrýlmasý halinde de 2.75 ve 2.65 desteklerýnýn çalýþýmý diye dikkat çekerek sorguluyorum..
söylemediðim þeyleri, söylemiþim gibi yorumlamýssýnýz... yazdýklarýmda neyi anlamadýðýnýzý, anlamadým..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri