Hisse kalktýkça kafasýna vuruyorlar saðlam bir alýcý gelmediði sürece zor gidecek gibi....
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
88 milyon lotu alanlar enayi deðil heralde bu fiyatlardan çýksýn.Kaldýki bu kadar lotu bir anda çýkarsa zaten tahtanýn halini düþünemiyorum bile.Bu kadar lotu alanlara iyi bir bilanço,bilgi yada herhangi bir olumlu vaat vermedikten sonra yatýrýmcý neden alsýnki? Tersinden düþünecek olursak bu kadar lotu piyasadan almaya kalksa tahta 5 gün tavan çekerdi heralde.Ýnþallah 3. çeyrek bilançosu iyi bir sürpriz yaparda bizimde kafamýzdaki sorularýn bir kýsmý cevap bulur..Ben olumsuz tarafýndan bakmýyorum baksaydým burda olmazdým..Asla yatýrým tavsiyesi deðildir..
Hisse kalktýkça kafasýna vuruyorlar saðlam bir alýcý gelmediði sürece zor gidecek gibi....
Bu iþin içinde patron var gibi.Geçmiþte LATEK LOJÝSTÝÐÝN durumuna bir bakýn isterseniz, orada da patron elinde bulunan kot dýþý paylarý yabancýya sattým demiþti. Yabancý ne yaptý çok geçmeden oda elinden çýkardý.Bakýn bu þirketin 49.5 ni bir anda halka açmýþ oldu.
Ha LATEK lojistiðin sahibide o dönemde acayip haberler veriyordu, tvlere çýkýyordu,yok ciro bu kadar,yok þu yatýrým,yok bu gemi falan filan.Patron nereden satarsa kar, þirketi elinden mi alacaklar.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hissenin yarýsý yabancýda hergün hala alým yapýyor yabancý satacaðý malý neden alsýn zannetmiyorum yabancýnýn satacaðýný satsa kim alacak o kadar malý ve 3.80 neden toplasýn isteseler zaten basarlar 3 lere hisseyi...
Yer Ýmleri