dolar yükselirken hala faizin düþmesini bekleyen ekonomister var..pes doðrusu.
dolar yükselirken hala faizin düþmesini bekleyen ekonomister var..pes doðrusu.
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
http://www.paramedya.com/mobil/ara/b...ge%C3%A7irdi/0 .......YKB ile tüm iliþkimi bitircem...soygun büyük vatandaþa Kredý , Kredý kartý sigorta satmak için her turlu Alavere dalavere yapýyorlar...bnka mudurkerý prým için yurtdýþý gezýler için yapmadýklarý baský yok çalýþanlara...Allah'ýnýzdan bulun...Modern kolelige hayýr diyorum ve bu tarz etýk olmayan calýþma prensýbý olan bankalarla çalýþmayacaðým...Ytd
Ýnsan hayatýnýn yanýnda oranýn ne önemi var... Haftaya her gün yerli ybnc bnk oraný paylaþayým...cezam olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
sadece YKB olduðunu mu düþünüyorsunuz ?
bunlarýn aðababasý Akbanktýr, Akbank þube çalýþanlarýna resmen afro amerikan bir köle gibi davranýr,
bunlarýn bide kankasý var Garanti onunda hiçbir þube çalýþaný mutlu deðildir ama dedim ya bunlarýn en sadisti Akbanktýr.
hani sabancý diyoruz, sakýp aða diyoruz seviyoruz ya, Akbank þubelerine gidince dikkat edin, þube personeli hitler zulmü gören savaþ köleleri gibidir.
Þu an akbank %20 faiz verse kesinlikle gitmem, zorunda olmadýkça asla çalýþmam, çalýþan birisi varsada caydýrmak için elimden geleni yaparým, akbank modern modern köleliðin, zulmün temsilcisidir.
yatýrým ve hayat tavsiyedir.
FibaBanka temdit %14.15 TL.
bu arada hergün azar azar sattýðým dolar$ larla fiziksel külçe gümüþ alýyorum.
dolar$ ýn bir kýþlýk bir kuþluk vakti kaldý. en geç 2017 sonunda ipini çekerler.
yeni para birimi geliyor. IMFCoin
IMF merkezini ÇÝN e taþýmayý planlýyormuþ! IMF yeni dünya merkez bankasý olacak. Tüm yerel MB lerin yerini almayý planlýyor.
Yer Ýmleri