Mevduatta güvence kalkarsa ben de Borsa hariç parayý döviz ve altýn olarak alýp sistem dýþýna çýkarým............ Sistemde onlarýn olsun....
Mevduatta güvence kalkarsa ben de Borsa hariç parayý döviz ve altýn olarak alýp sistem dýþýna çýkarým............ Sistemde onlarýn olsun....
sabah cnn türk parametre de bankalarýn bir tabela mevduat faizi bir de tezgah altý faizi var , bu faiz 15 e yakýn hatta parasýna göre 15 in üstünde , bu durumda iþ yapmak zor vs diyorlardý 15in üstü faiz nerede var bilen varmý ? geçen bloomberg küresel piyasalarda da 16 yakýn mevduat faizi var dediler ancak ben bu bankalarý bulamadým
Bendende kesinlikle..dolar 3.640 Tl iken, hem o sýralar dolar yeni yükselmiþti hemde ulen portföyde biraz TL bulunsun dedim..elime geçen parayý tuttum 14.5 orandan hayatýmda ilk kez ufak(Burgan) bir bankaya yatýrdým..malum bugünkü þartlarda %13'lerden asla büyük bir bankaya yatýrmaz, gider dolar alýrdým..neyse durum ortada..![]()
ABD de bile reel faiz var.yuzde yarým.eger reel faiz eksi olursa ABD de altýna geçer.peki biz niye eksi reel faiz alalým.enayi miyiz.ama amaçlarý parayý bedavaya getirmek.
Rodeo=Finans=Burger => 14,30
Yer Ýmleri