En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
sana kim dedi saat 15:00 te istedim de vermediler diye? Fiziksel para sapkýný falan deðilim sözlerine dikkat et dangalak(senin anlayacaðýn dil bu anlaþýlan).Sen hangi kanunda günün de ödeme yapmak zorunda diye sormuþsun ben de sana hangi kanunda günün de ödeme yapmak zorunda deðil diye yazýyor göster dedim.Senin iddianý senin silahýnla çürüttüm!SaÇMALAMAYA devam et![]()
Ödeme nakit olmak zorunda deðil kardeþim hesabýna geçerler paraný sende eft havale yaparsýn. Önceden haber verirsen nakitte alýrsýn. 13.12.2017 tarihi ile Türkiye'de bankalardan parasýný alamayan mudi yoktur. Aksini iddaa eden suç iþler.
Hakaretlerini aynen iade ediyorum. Argümaný biten hakarete sarýlýyor. Biþeyi çürüttüðünüz yok kaç gündür kendinizi rezil ediyorsunuz. Tabi gerçeklerde deðiþmiyor bu sýrada, aynen bizim yazdýðýmýz gibi duruyor...
banka talep ettiðiniz yöntemle ödemekle yükümlüdür, nakit isterseniz grup saati geçmediyse ödeyebilir, geç bir saatte geldiyseniz kaydi olarak istediðiniz bankanýn þubesine ödeme yapar. eft ücreti konusunda da muafiyet alamamýþsanýz o sizin sorununuzdur. banka ilan ettiði eft ücretini sizden alýr. banka BHA (bankacýlýk hizmetleri sözleþmesi) da nakit olarak vadede öderiz demez. siz kendinizi vadesi dolan tek müþteri gibi görme bencilliðinden arýnýn, vadesi dolan ve sizden çokça tutarý olanlar da olabilecektir. bir þubenin kaydi olarak milyon dolardan fazlaca mevduatý vardýr, vade dönüþlerinde o kadar nakit para bulundurmak gerekir ki bu akla mantýða hiçbir þekilde uymaz, kendinizi ve buradakileri kandýrmayýn.
bu konudaki son yazýmdýr.
geçmiþ olsun, hesap ekstresinde hangi günlerse o günleri de içerir tutarlarý da yazarak "xxx tarihindeki xxx miktarý tarafýmca çekilmemiþtir, bu iþlemi kesinlikle ben yapmadým, imzalar kesinlikle bana ait deðildir, bu konuda kimseye talimat vermedim" gibi bir dilekçe versin. ve ilgili dekontlarý istesin, kopyalarýný alsýn ve bu dilekçenin bir örneðini ilgili bankanýn teftiþ kuruluna göndersin. hem ilgili þubeye hem de bankanýn teftiþ kuruluna. müffetiþler bir incelesin, gelecek rapora göre faiz kaybý da olmadan banka ilgili parayý müþteri hesabýna geçer.
Yer Ýmleri