Dövizin selasýnýn okunmasý için en az 200 puan yapmasý lazým diye düþünüyorum [emoji848]
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Dövizin selasýnýn okunmasý için en az 200 puan yapmasý lazým diye düþünüyorum [emoji848]
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Bloomberg de isik okte yarin mbnin faiz artirmama olasýlýðý 0 dedi.
enflasyon gozardi edilmeyecek kadar yüksek hic bir artýrým yapmaz ise enflasyonun nasil dusecegini anlatmali diyerek ekledi.
Geliyor 125 puan artýþ....Ay sonunda þöyle aðýz tadýyla 16'lý seviyelerden bankalara verelim paramýzý...
Þimdi bloomberghte sabah raporunda faiz artýþý beklenilmediðini politika faizinin 12.25 olarak belirlenerek tek faiz oraný ile sadeleþme yapýlacaðýný glp nin de 15 seviyesine çýkarýlarak gerektiðinde kullanýrým mesajý verileceði söylendi diðer yorumcu ise politika faizinin 12.50 yada 12.75 yapýlarak faizin arttýrýlmýþ olmasýnýn daha doðru olacaðýný ifade etti ! ! Enflasyon kendi kendine zaten düþecekmiþ baz etkisinden dolayý savunulan tez bu) timoty ash önceki hamleye þaka gibi demiþti eðer bu olursa ne der bilemem
bakalým MB ve hükumetimizi tanýyabilmiþýz mi , dolar 3,82 þimdi ne telefon trafiði ne konuþmalr yapýlýyordur , bu zamanda TR de mb baþkaný en zor iþ bana göre
Ayrýca bazý yeni yoldaþlar yada katkýsý olmayan arkadaþlar benim yazdýðým vakýfbank oranýnýna inanmamýþ gibi eleþtirileri var
az yazarým ama öz yazarým , elimden geldiðince sizlere ufak bir katkým olursa ne mutlu bana
odea 62 max vade 14,95 , benim için hazineden 15 alamadý ,
demek ki bankacýlar ocaktan sonra faizlerde düþüþ bekliyor
ayrýca 15 temmuzda seçim olacak diye düþünüyorum
YTD
Yer Ýmleri