Günümüzde vergiden enflasyon indirimi uygulanýyor (yýl içinde enflasyon %10u geçerse) ama þimdiye kadar enflasyon hiç %10u geçemedi.
Domates biber patlýcaann.![]()
Günümüzde vergiden enflasyon indirimi uygulanýyor (yýl içinde enflasyon %10u geçerse) ama þimdiye kadar enflasyon hiç %10u geçemedi.
Domates biber patlýcaann.![]()
Kira gelir beyannmaeinde gonulluk mu esas yoksa kirayi elden alanlarda vermek zorundami?
Rahmetli yazmýþ ...
http://www.hurriyet.com.tr/kira-geli...miyor-25871845
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Evini veya iþyerini kiralayanlar, kira bedelini banka aracýlýðýyla tahsil etmek zorunda. Yasaya uymayana ceza var. Kirayý elden veren kiracýlar da sürprizle karþýlaþabilir. Kira baþýna en düþük ceza 340 lira.
http://www.hurriyet.com.tr/dikkat-en...-lira-40270414
Küçük kira geliri elde edenlerin gösterdiklerini zannetmiyorum.1 kere sisteme girdiniz mi vermediðini zaman yakalýyorlar.Hic kira geliri göstermeyenleri yakalayamazlar bence belki kiraya verilmemiþ veya 1 kaç ay boþ kalmýþ nerden bilecek bunu.
Düþük kira bile alsanýz muafiyet - gider düþtükten sonra o yýl için belirlenmiþ tutarý 50 lira bile geceniz damga vergisi veriyorsunuz tam bir komedi.
50000 tl iþyeri kirasý alan hiç bir þey odemiyor.
4 sene önceki haberin paylaþýlmasýnýn sebebini anlayamadýmama belki varlýk fiyatlarýnýn daha da balonlaþmasýný borsanýn 150 bin olmasýný dolarýn zýplamasýný isteyen biri olabilir
siteye bende baktým bu haberi manþette göremedim baya uðraþmak gerekir bu haberi bulmak için
![]()
bir gün hepiniz doðru yolu bulacaksýnýz. TL tasarrufçu negatif reel faiz(%-12) ile yýllardýr soyulmaktadýr.Neden buna tepki koymuyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Ben þimdi bu soyguna DUR dediðim için tepki çekiyorum, TL ci hedefi þaþýrmýþ bu soygun düzenine dur diyeceðine bana saldýrýyor.Dolarda vadem 2019 sonu,kýsa vade indi çýktý beni ilgilendirmiyor,inerse daha ucuzdan alým fýrsatý olur bana. 2019 sonu hedefim 7TL,bu size korkunç geliyor ama alýþtýracaklar hepinizi. nasýl 1,7 den 3,5'a razý olduysanýz bunada ALIÞACAKSINIZ
Yer Ýmleri