Þubeye dilekçe vererek Ýnternet eft limiti artýrýlabiliyor.Çok yüklü meblaðlar deðilse þubeden eft için o kadar para verilmez.Ýnternet þubeden 3-5 tl civarýnda.Ama fibabanka temditlerde sýkýntýlý çok düþük oranlar teklif ediyorlar.
Birde þubeden yapýlan iþlemlerden alýnan yüksek ücretin nedeni son bir yýldýr gözlemliyorum neredeyse tüm bankalar maliyet düþürmek amaçlý olabildiðince az insanýn þube kullanmasýný hatta þubeye müþteri gelmesini dahi istemeyen bankalar var.Çok fazla personel iþten çýkarýldý.Eskiden iki üç kiþinin yaptýðý bir iþi artýk tek MT yürütüyor.Herkes bilir her þubede sadece bir personel kredi kartý satmak için bulunurdu hatta þube giriþlerinde özel tanýtým bankolarý olurdu bunlar da kalktý.Belli miktarýn altýnda havale,para çekme gibi iþlemleri þubelerden yapmayan bankalar var.
Fiba ile ben zaman zaman çalýþýyorum....Internet EFT üst limit 100K , 100-200K sý olanlar için sorun olmaz fakat büyük meblaðlar için þube kullanmak gerek , o durumda da EFT ücreti biraz tuzlu oluyor....
Ýnternet eft 100k deðil 150k (son 3 aydýr kullanýyorum)
Önceden konuþulursa, þubesine göre eft masrafý ayarlanýr diye düþünüyorum. Þubatta 900K talimatla eft için 15 TL almýþlar benden.
Yeri gelmiþken güncel oran:
FÝBA 1m yeni para %15.00
temdit %14.75 (bu oraný daha düþük tutara da veriyorlar)
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Klasik müþteriyim...
EFT ile iþim yok...
Al gülüm,ver gülüm...
Geçen sene kendileri EFT yapma durumunda kaldýlar,5TL masraf yazdýlar onuda MT ödemek istedi....
Þübeler arasý davranýþ farký olabilir,FÝBA'da hiç sýkýntý yaþamadým....
Dürüstlük pahalý bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa
aynen öyle...piyasayý iyi koklayan bir yönetim kadrosu var benim anladýðým kadarýyla fibanýn...
QUOTE=yolgider;1831190]Fibabanka piyasayý en iyi koklayan bankalardan biridir.Oranlarý artýrmýþsa mevduat faizleri Mart ayý içerisinde yükselecektir.[/QUOTE]
Yer Ýmleri