14,75 donus dýyor .13,50 den fazla vermez teb ..
alternatýfý 13,75 enpara yada 13,75 o/n e -turuncu olabýlýr.
95 günlük vadelim dönüyor, 14,75 orandan baðlanmýþtý. yarýn ayný oraný bulabilmem çok zor ama uzun vadede 14,5 ve üzeri olursa baðlarým.
tabi, foruma yazarým aldýðým oranlarý vadelerine göre.
neden 20-22 yi bu yýl göreceðimizi aþaðýda açýklýyorum, çok detaylý kafa yoran bunu görecektir, sanýrým son mesajým, üyeliðimin silinmesini yöneticiden rica ettim, kendinize iyi bakýn
Masajým þu:
dolara bakalým, 5 çýkýþ dalgasý tamamlandý, isteyen usd/brl grafiðine bakar, usd/try de gecikmeli o döngüyü yaþadý, brl 2 den 4 e gitti, 3,10 düþtü , biz 1 yýl gecikme ile ayný grafiði yaþadýk 2 den 4 e gittik, ilk hedef 3,10 olacaktýr, dinlenecek ve en son 2,7-2,9 u görüp yukarý gidecek
BRL de faizde hep yukarý gidiyor olabilir, bir bakýn, bizde 20-22 ye gidereceðiz yazdýðým herþey bilimsel, okuyup anlayan yok ise demek ki hata bende sn güneysudan ricam üyeliðimi silsin, yoruldum artýk
brl=Brezilya reali
Parayý hedefiniz yapmayýn. 1$ Elli kuruþ olacak
duhul: eylül 2012
2.10.2017
AOFM : %11.98 tcmb sýký para politikasýna devam ediyor.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sevgili ACIBÝBER, "bir yanlýþýna tanýk olmadým, bugünü de takip edemedim. Ayrýlýþýn zenginliðimiz için iyi olmaz. Ayrýca; Güneysu'yu da zorda býrakma, kararýn son kararsa; kýdemli bir üye olarak kendin de gereðini yapabilirsin" derim. Düþüncelerimden kaynaklý bir alýnganlýk olmayacaðýný umut ediyorum. Sevgilerimle
Yer Ýmleri