E- turuncunun.e-vadeli hesabi var bu 32 gun baglamak isteyenler için mi var .
orani kaç açan varmi?( tl)
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Burger, 300k+, 32 gün, temdit: 14.25
Galaxy S8 cihazýmdan gönderildi
Enpara , 0-100 bin , 100-500 bin , 500 bin üzeri olmak üzere 3 ayrý mevduat grubuna 3 ayrý faiz oranýný (12,75 - 13,75 - 14) neden veriyor diye soran bir forumdaþa cevap vermiþtim . Enpara açýsýndan , bana ne kadar büyük mevduat getirirsen sana gücüm yettiðince o oranda fazla faiz veririm in mantýðý idi kýsa açýklamam. Mutlaka siz de anlamýþsýnýzdýr.
Þahsen gýrtlaða kadar bütün nakitimle dolardayým. Enpara kurulduktan sadece 1 ay sonra hesap açtýrýp kullanmaya baþladým. Enparanýn en eski kullanýcýlarýndan biriyim. Bir çok tanýdýðýmý da sistemlerine soktum. Önceleri harika idi , piyasadan ortalama min 1 puan fazla faiz verirdi , temel argümanlarý da gayet saðlamdý. Esnaf aðzý ile , benim kira maliyetim yok , personel giderim de diðerlerine göre çok daha az , o yüzden daha fazla faiz verebiliyorum diyorlardý. Ama özellikle banka el deðiþtirip Katarlýlarýn eline geçtikten sonra faiz politikalarýný terk ettiler. Þahsen gene de hala kullanýrým. Günlük cari harcamalar için 10-20 bin tl her zaman olur birikim hesapta. %10 da günlük faiz iþliyor. Eft 0 masraf, kullanýcý ara yüzü gayet basit ve kullanýþlý. Ama faiz bakýmýndan Odea , Burgan gibi bankalara göre çok geri kaldýlar. Sanýrým kendi mevduat müþterilerinin bulundurduklarý tutarlar da ,aynen benim yaptýðým gibi eski meblaðlardan çok daha azdýr. Bunu tabi ki kendileri de biliyor , böyle tercih ediyorlar demek ki yönetimleri. Ama gerçekten müþteri dostu (faizler hariç) Telefon bankacýlýðýnda max 30 saniyede mt çýkýyor karþýnýza, diðer bankadakiler gibi öküz de deðiller , leb demeden leblebiyi anlýyorlar , eft , hiü sýfýr. Bana göre yaptýklarý bir devrim idi Türk Bankacýlýk sisteminde . Faiz oranlarýný tekrar rekabetçi yapsýnlar 1 saniye düþünmem , tüm birikimimi hemen oraya kanalize ederim. Mis gibi eft yok , hiü yok , her vade dolumunda mt ile at pazarlýðý yapma yok en önemlisi , 30 saniyede zehir gibi mt 'ne hemen eriþebiliyorsunuz. Atm leri de yeterli.
Yer Ýmleri