Yeniden deðerleme oranýda netleþmiþ %14.47 olacakmýþ. Þimdi ben þahsen NET en az bu oran kadar Tl faizi almazsam kendimi soyuluyor hissederim. Neyse tabi bu benim hesabým herkes kendine göre bir hesap yapýyordur.
Yeniden deðerleme oranýda netleþmiþ %14.47 olacakmýþ. Þimdi ben þahsen NET en az bu oran kadar Tl faizi almazsam kendimi soyuluyor hissederim. Neyse tabi bu benim hesabým herkes kendine göre bir hesap yapýyordur.
14.20 altý RESMÝ enflasyona yeniliyor sanýyorum. Tam hesabýný yapýp öyle tl mevduat yapmak mantýklý.
1000k üstü mudiler belki aldýklarý oranla 0 reel faiz ile parasýný eritmemeyi baþarabilir ama kazanç yok tabi !! geri kalan mudilerin yüzde 90 ý negatif reel faiz alýyor hoþgeldin hello welcome faizleri bile güdük kalýyor aldýðýmýz faiz olsa olsa good night faizi
neyse et yiyeceðiz artýk BÝM'den.
UYARI
Þeker gece gündüz dün açtýrmýþtým. Tüm detaylarý konuþmuþtum. Sabah 240 binlik dolar aldým internetten. M.t. hemen aradý. - Efendim gece gündüz tl. hesabýnýzla dolar almýþsýnýz. Dolara günlük ( gece gündüz faizimiz yok, isterseniz dolar vadeli yapalým . dedi.
Kýzým dün biz ne konuþtuk. Para tl. ise 14,25 oran, dolarda ise 3,75, avroda ise 1,75 demediniz mi ? deyince . Maalesef yanlýþ biliyormuþum dedi. Bilginize.
Ýþte bu tip eðitimsiz bankacý personeli çalýþtýranlarla hiç iþim olmadý. Dün gaza geldim, hesap açtým. Hep özel bankacýlýkla , ehil personelle çalýþmak en güzeli.
göstergebank hoþgeldin faizi 13.20![]()
Yer Ýmleri