Dolar 386 nýn altýnda
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Dedikodu yapmaya meraklýlar !! Benim nerden ne zaman oran aldýðým deðil, oranýn doðruluðu önemlidir. Ben Sürgünlerle 16 il dolaþarak Ýstanbula yerleþen biriyim. Ýzmir de ( Gaziemir ), Ankara da ( eryaman ) , Erzurum da , Konya da kardeþlerim var. Aile iliþkileri sýcak olup, sýk sýk ziyaretler yaparýz. Merakýnýz giderilse ne mutlu....
Ýzmir Cansu hanýma gelince ; TEB den mi geldi, TEB' e gitti beni baðlamaz. Yarýn internet üzerinden izmir þube telefonunu bulur sorarsýnýz- Alo alo cansu haným nerdesiniz diye.
alýntý yapýlýrken herkes birbirine karýþmýþ beynim abandone oldu okurkenbu arada daha öncede yazmýþtým bu topicte maalesef atmasyon oran paylaþýmý oluyor ne amaçla yapýldýðýný çözemedim
hayatgusel dünyagusel senguselsin guuselsinnn birde bu þarký yapýþtý bana topici her açtýðýmda hayatgusel i görünce baþlýyorum söylemeye
![]()
![]()
Nelerle uðraþýyoruz yahu. Eski forumdaþ chuky referansý ile 2 yýl önce gazi antep Aktif þb. ye posta ile hesap bile açmýþýz.
En güzeli, kaþýmadan, kaþýnmadan direkt oran yazmak. Amaç zaten mevduatçýlarýn güç birliði için bilgilendirilmeleri deðil mi.
Nurolbank bono , mevduat karþýlýðý 15,50 ile bugün , 200k baðlandý. Risk sevenlere bilgi.
Seviyeyi düþürmeyelim Üstad, amacým tartýþmak deðil; bir yanlýþý düzeltmekti. Bir daha söylüyorum: O mt. Burgan da deðil Teb de. Çünkü onunla telefon irtibatým var. Burada yanlýþ bilgi paylaþýlmasý hoþ deðil. Dediðim gibi yanlýþa dayanmadým yazdým. Dün de Ankara/Kýzýlay Þb.ndeydiniz. Doðru bilgi paylaþýmý yapalým lütfen...
Yer Ýmleri