bu herzaman böyle ki esasen büyük akýllar küçük akýllarý sürekli bir algý mühendisliðine tabi tutuyorlar.. örneðin ben burada imar bankasýn da devletin yaptýðý tasarruf sahibi katliamýný anlatmaya baþladýðým da hemen herkes bana hakaret vari konuþtu.
burada julia luthor nick name li bir akademisyen beni "cahil" olarak kodlamaya çalýþtý.. cahil ayný zamanda "deðersiz" olarak algýlanýr bu böyle olunca deðersiz insanýn söyledði hiç birþeyi dikkate almazsýnýz. hatta engellersiniz..
amaç ne? hak arayan sesleri tamamen kesmek... tabi bu insanlarýn üzerinde oluþturulan algý mühendisliði ile yapýlýyor bir kesim insaný "kötü" olarak kodlarsanýz onlara yapýlan herþey "haktýr" þeklinde düþünür (normal insanlar)
savaþlarda da böyledir.. geçmiþte yunanistan bize düþman olarak algýlatýldý.. çocuklar sokaða çýkýp kahrolsun yunanistan derlerdi.
esasen yunan halký ile türk halkýnýn hiç bir sorunu yoktur, bir kesim düþman olarak gösterilir savaþ çýkarsa birileri zengin olur olan fakir- fukaranýn gariban çoçuðuna olur ya þehit olmuþtur yada engelli olmuþtur.
bütün mesele bunu normal görüp görmemektedir. ben halen normal görmüyorum burdaki birçok insan bu durumu normal olarak algýlýyor.
hayatta herþey normalleþtirilebilir , gün gelip bu durumu normal görenlere zararý dokunana kadar..
BUNA "KÖTÜLER SÖMÜRECEK ÝNSAN BULAMAYINCA BÝRBÝRLERÝNÝ SÖMÜRMEYE BAÞLARLAR" da denir.
syg,

Yer Ýmleri