Cüzdan götürüp yazdýrabilirsin her banka yapýyor bunu yapmayan görmedim þu ana kadar
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cüzdan götürüp yazdýrabilirsin her banka yapýyor bunu yapmayan görmedim þu ana kadar
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vakýf 32-45gün 14,75
3 ay 14.50
Hangi kanun hangi yönetmelikte ayný gün ödeme yapmak zorunda diyerek saçmaladýðýnýzý düþünüyorum.Mevduat hesabý açarken vade sonunu belirsiz mi býrakýyorsunuz tabii ki HAYIR, bu ne demek ? ANLAÞTIÐIMIZ TARÝHTE PARANIZI FAÝZÝ ÝLE BÝRLÝKTE ÖDEYECEÐÝZ DEMEK.Mevduat cüzdanýnýn kendisi baþlýbaþýna bir sözleþmedir ve sözleþmeye aykýrý davranma hakký olamaz bankalarýn.Siz gösterin hangi yasa yönetmelikte banka istediði tarihte ödeme yapar diye yazýyor.
www.garanti.com.tr ye girebiliyor musunuz? Bir bakabilir misiniz?
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Banka size parayý vermem demiyor beyefendi niye anlamak istemiyorsunuz. Yeter ya býktým anlamak istemiyor insanlar. Tamam lan nefret edin bankalardanyastýk altýnda tutun güvenmeyin tefecilere
Eðer senin vaden bittiðinde ÖNCEKÝ GÜN HABER VERMENE RAÐMEN sana paraný nakit vermezlerse anlarým. Ama saat 3'te gidip benim param nerde lan dediðinde veremiyorlar çünkü yok kardeþim yok. ÞUBEDE NAKÝT PARA YOK. Vallahi sizin gibi fiziksel para sapkýnlarý yüzünden bitcoin baþarýlý olsun istiyorum baþka biþeyden deðil
Kanunda yazmýyorsa da adam sana nakit vermek zorunda olmaz, þunu anla artýk. Bide saçmalama diyor bana ya hey allahým ya. Sana paraný faizinle vermeyen yok, hatta nakitte veriyorlar vakitlice istersen. Ama her vadesi bitenin parasýný nakit tutamazlar þubede.
Yer Ýmleri