QNB 14.25 veriyormuþ ama avantajlarýmýz var dedi hangi takýmlýsýnýz dedi Beþiktaþ dedim vip den þampiyonalar ligi maçýna bilet bile veriyoruz . Bunu teyit edebilecek biri var mý biletin deðeri 1000 lira imiþ [emoji2][emoji2][emoji2]
Bayern Münih maçýna bilet ayarlarsanýz düþünebilirim dedim [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Bana özel hoþgeldin oraný bu imiþ Enpara.com hesap gözüktüðü için dönüþler 13.60 oluyormuþ þu anda
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bankada telefonla oran vermiyorlar müþterilere iþlem yapýyor diye 12:30 a kadar oran alamýyorsun .
15.45 oraný söyledim 80 milyon dedi mt Duyda inanma .
Tamam dedim 200-250 e ne veriyorsunuz dedim bir saniye dedi kaðýda 15 karaladý çaktýrmadan
Dedim madem 15 oran var bu teyze niye 12.75 dedim tamam onu da hemen yaparýz dedi .
Durum bu kim neye ne tutturursa o gidiyor iþte .
Peki dedim iki kiþilik hesap 100 bin toplam 200 dedim siz öyle demediniz ama dedi ona onay alamam 14.50 olur dedi çok üstelemedim .
1.75 oran olarak arttýðý için çok üstelemedim hata mý ettik bilmiyorum çekmemekle hesaplarý
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende bir 100k TL var........
Anadolu 14.75 verdi.........Burgan 15 diyor ama bana vermediler ....fiba 14 verdi..... ....14.25 halk verdi........Þu an ING de gecelikte yatýyor...
Forumda 500K üzerine güzel oranlar alýnýyor fakat küçük TL ye kimse pek birþey vermek istemiyor..............![]()
vip dediði yer kapalý tribünün ,alt orta bölümü .çok güzel yer yinede .biz bir kere gittik .Sonra iki maça talep ettik birinde yoðunluk var dedi mt ayarlayamadýk...Sonra baþka bir maça daha talep onda da hiç gitmeyen bir müþterimiz var onu yolladýk dedi. Bildiðim her exclýseve müþterinize verilmiyor .Herhalde bir mevduat rakamý var .Nitekim diðer iki maça bilet alamayýnca bende dedim neden o zaman broþürlerinize yazýyorsunuz .Yada altýna not düþün her müþterinin senede iki hakký vs .gibi .Yalnýz þu var belki vip tribün kotasýda vardýr .Ama bana denk gelmedi.
Bu arada müþteri deðildim vb da ama direk xxx Bey merhaba size dönemedim Kusura bakmayýn dedi gsmi kaptýrýnca oran deðiþmesi bu yüzden sanýrým
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Broþürün Linki var mý acaba rica etsem ben bulamadým da
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri