Odea oksijen hesapta eft ücreti var mý?
Enpara banka kartýmýn süresi bitmiþti.yenisini 25 gün önce gönderdiklerine dair mesaj atmýþlardý. O günden beri evde sürekli birinin olmasýna dikkat ediyorum. Þaka gibi bugün yani 7 ocak pazar günü saat 12:20 de kapýya kurye gelmiþ. Oðlum kameradan bakmýþ, sokakta hurda kaðýt toplayýcýsýna benzetmiþ. Ayaklarda dizlere kadar naylon çizme, çok uzun sakallý, saç baþ daðýnýk açmamýþ kapýyý. Beni telefonla aradý kurye. 62 yaþýnda olduðunu kapýda bekletilmekten hoþlanmadýðýný söyleyerek sokak jargonlu devam edince '' bugün pazar ve konuþman hiç hoþ deðil. '' dediðimde küfürü yedim.
Eve geldiðimde apt. kamerasýndan kayýtlara baktým. Resmen sokaklarda gördüðümüz yaþlý evsizler gibi biri. Oðluma iyi ki kapýyý açmamýþsýn dedim. Aktif ileti diye bir kurye firmasý imiþ bu daðýtýmý yapan.
Bazý kargo firmalarý da maliyet tasarrufu amacýyla yetiþtiremedikleri kargolarý cumartesi pazar günleri bu þekilde yevmiye usulü dýþarýdan bulduklarý insanlara daðýttýrýyorlar. Benim baþýma da farklý bir þekilde benzer bir þey geldi. Tanýnmýþ kargo firmasýnda aradýðýný söyleyen birisi pazar günü beni aradý, dolandýrýcý olduðunu düþündüðüm için epey bir tereddüt ettim, en sonunda kargo bilgilerini söyleyince kapýyý açtým.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Enpara aidatsiz kredi karti cikartmis..
10 defa min 10 TL kullanimda o sene icin 100 TL de para veriyormus ve bunu en az 2 sene verecekmis.
Hemen bir tane ismarladim.
Starbucks kahve paralarini onunla oder yilda 100 TL yi indragandi yaparim
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
1000 tlye kadar 3 Taksit imkani da var .
Yer Ýmleri