Büyük bir cisim yaklaþýyor..... ======================>
![]()
Büyük bir cisim yaklaþýyor..... ======================>
![]()
TEB
32 gün 100k TL
%14.80
Burada oran paylaþan arkadaþlar neden þube ismi yazmaz ankamýyorum. Yoksa gerçekler farklýmý yýllardýr takip ederim. Þube belirtmekten kaçýnýlýr.
Ýng e-turuncu =%14
Cepte-TEB=%14.5
Enpara=%14 ama biraz karýþýk
Bunlar dijital hesap
Þube ismi yok lütfen þubelerden oran alan arkadaþ belittsin.
Lenovo A7000-a cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence de öyle
Merhaba,
BDDK sitesinde gezinirken Türkiye'de kurulu yabancý mevduat banklarý listesinde Arap-Türk Bankasý,Rabobank,Bank of Tokyo,Turkisbank gibi banka isimleri gördüm Turkisbank'ý biliyordum gerçi,
Birde Mevduat Toplama yetkisine sahiplistede Habibbank gibi bir kaç banka ismi daha geçiyor.
Forumda bu bankalarla çalýþan arkadaþýmýz oldumu hiç TL mevduat izni olan bankalar mý gerçekten.Bilmediðim duymadýðým için soruyorum.Ne bir þubelerini gördüm nede isimlerini duydum þimdiye kadar.
Banka için kaliteli olan mudi için otomatikman kalitesiz olur. Hem banka açýsýndan hem de mudi açýsýndan ayný anda kaliteli olmak imkansýzdýr. Bankaya göre kaliteli mt bankanýn cebini doldururken mudinin cebini boþaltýr. Bankaya göre kaliteli mt düþük mevduat faizini en çok sayýda müþteriye en uzun süre kabul ettirebilendir. Ben mt'nin daha az kaliteli ama dürüst olanýný severim.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri