Vakýfta halden anlayan hesap var 1k ile 1m arasýna günlük oran %14, bu oran 100 gün boyunca sabit 100 gün sonunda da %12ye düþüyor daha da düþmüyor .
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakýfta halden anlayan hesap var 1k ile 1m arasýna günlük oran %14, bu oran 100 gün boyunca sabit 100 gün sonunda da %12ye düþüyor daha da düþmüyor .
T BANK nasýl ilen varmý telecom yüzünden risklimi
telecom yüzünden riskli olan bankalarýn baþýnda Akbank geliyormuþ.
http://www.businessht.com.tr/piyasal...elerini-alacak
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
---
Vakýfta halden anlayan hesabý internet bankacýlýðý ile geçen çarþamba açtým.
Bana günlük oran %12 ile hesap açtý.
Çaðrý merkezini aradým. Þubedekilerle konuþunca 14 yapar dediler.
Ancak onlar yapmadýlar. Þikayet ve talep ilettim internet bankacýlýðýndan.
Hala sonuç alamadým.
Pazartesi de olmadýydsa paramý baþka bankaya aktaracaðým.
Devlet bankasý olunca çalýþanlarýn iþ garantisi var. Kafalarýna göre takýlabiliyorlar.
umut abi, herþegin "algý" olduðu bugünün dünyasýn da arkadaþlar yanlýþ düþünüyor demek mümkün deðil... esasen bankacýlýk denilen þey, sömürü sistemi ve bu sistemden nemalananlar devlet ve banka sahipleri.. yani her durum da devlet ve bankalar birbirini kollamak zorundalar..
bankalarýn kendi çýkarlarýna olmayan teminatsz vs iþ yapmalarý mümkün deðil, elde ettikleri karlarý devletle "kýrýþýyorlarsa" telekomun hisselerinin bu bankalara devrini elbet devlet kolaylaþtýracak en azýndan zorluk çýkarmayacaktýr.
yani devlet bankalarýný böyle durumlar da (mevduat traþlamasý yada gaspý) daha riskli görmek daha da doðru bir fikir olabilir..
ben sýradan vatandaþlarýn tasarruflarýnýn bankalar da çok düþük yüzdeliðe sahip olduðunu düþünüyorum.. (diger paralar zaten traþlanamýyacak ve/veya gasp edilemiyecek paralar)
sýradan insanlarýn tasarruflarýnýn küçük küçük olsa da devlet bankalarýnda daha büyük miktarlarda olduðunu düþünmekteyim..
devlete kazanç saðlayacak ve ödemek istemeyeceði tek seçenek emekle kazanýlmýþ "sýradan insanlarýn" tasarruflarýdýr bunu asla unutmayalým..
Son 6 ay içerisinde açtýysanýz o yüzden 12den açýlmýþtýr. Faizler yükselmeden önce ilk açýlýþ 12.50 idi 45 gün sonra 11.75e düþüyordu þimdi o 11.75 12 ye yükseldi yani siz son 6 ayda kullanmýþsýnýz muhtemelen þubeden 14 yapýlabileceðini sanmýyorum benim de 12 þuan.
Yer Ýmleri