odea zýr zýr arýyor,MT dolar lazým diye baðýrýyor yuh be, sabit þartsýz 4,60 teklif ettiler,sanýrým hoþgeldin olayý. daha gitmem biraz daha süründürecem. 5 isterim dedim manyak gibi kaldý arayacakmýþ bakalým!
odea zýr zýr arýyor,MT dolar lazým diye baðýrýyor yuh be, sabit þartsýz 4,60 teklif ettiler,sanýrým hoþgeldin olayý. daha gitmem biraz daha süründürecem. 5 isterim dedim manyak gibi kaldý arayacakmýþ bakalým!
Hocam internet þubesinin saçmalýðý konusunda haklýsýnýz da piyasadaki en iyi faizi de aylardýr Vakýfbank veriyor. ben þahset vadeli hesabýmý internet eriþimine kapattýrdým bahsettiðiniz riski elimine etmek için, her temdit olduðunda da gidip banka hesap cüzdanýna iþletiyorum.
Bir de öyle hiç pazarlýk falan uðraþtýrmadan en yukardan faiz oraný veriyorlar. Aslýnda iþ bilir olmamalarý iyi kullanýlýrsa müþterinin yararýna olabiliyor![]()
devlet bankalarý, özel bankalar küçük/büyük vs.. güvenilirmi, güvenilmez mi?
ben yýllar önce þunu anladým; devlet zor kazanýlmýþ, emekle kazanýlmýþ tasarruflara karþý art niyetli... bu tasarruflar genelde küçük miktarlar olabilir.. zira bir laf var çok para haramsýz olmaz...
bu anlamda hedef kitle bana göre burada çoðunluðu temsil eden kesim.. bankacýlýk sektörü geçmiþteki gibi tabi olarak çok deðiþti.. bankalar devlet tarafýndan bilinçli ve kasýtlý olarak hortumlatýlmýyor.. tüm para hareketleri bddk nýn gözünün önünde.
geçmiþte bankalar devlet yöneticileri ve banka sahipleri tarafýndan bilerek, isteyerek organize bir þekilde soyuluyordu.. bankalar bankacýlýktan uzaklaþmýþ hazine bonolarýnýn yüksek gelirine sýrtlarýný dayamýþlardý,, (faaliyet dýþý gelirler)
beni ilgilendiren kýsmý; DEVLETÝN KÜÇÜK TASARRUF SAHÝPLERÝNE BAKIÞI.. kötü krediler vs yüzünden bir banka zora girerse atýyorum kgf nin büyük bir bölümü batarsa ve devlet bunu desteklemezse BANA GÖRE KÜÇÜK TASARRUF SAHÝPLERÝNÝ BÝR FORMUL BULUP ARADA YERLER..
bir çok senaryo olabilir, faizler yükselir (ki tasarruf toplamak için böyle olur) yüksek faizi gören küçük tasarruf sahibi o bankaya yada bankalara kayar, kurumlar, kuruluþlar , devlete yakýn büyük para sahipleri büyük þirketler uyarýlýr ve o bankalardan paralarýný çekmeleri saðlanýr faiz yüksek olduðu için küçük yatýrýmcý adeta o bankalara akar..
yani büyük yatýrýmcý, küçük yatýrýmcý deðiþimi olur zaten devletin istedði de budur. sonra bankaya olacaklar olur.. bunu devlet bankalarýnda da yapabilirler HERÞEY ZÝHNÝYETLE ÝLGÝLÝDÝR. devletin zihniyetinin ciddi derece de bozuk olduðunu bizati yaþamýþ biri olarak söylüyorum.
Vakýfbank internet ve mobil bankacýlýðýnda ne tür sorunlar, diðerlerinkinden farklý riskler var?
Burger 1M+ 90gune kadar 14.7 , 90 gun ustu oran artiyor.
Yarýn bir yakýnýma ait 400k vadeli yapýlacak. Bugün en iyi oraný veren bankayý yazan olursa þimdiden teþekkürler.
Benim telefonla aldýðým oranlar ; Abank 32 gün 14,60 / burgan 14,40 / teb 14,50 / Odea 14,30
ICBC 500 altina 14,75 , odea 14.40
Yer Ýmleri