VB vade dönüþüm 1M- Temdit - Valörsüz 14,50% - Valörlü 14,75 % seçenek sunuldu...
Hesap kapatýldý.. Yeni giriþ gibi yeniden hesap açýldý ama Valörlü (1 iþ günü kayýp) 14,75% tercih edildi.. Vade baþlangýcý 8 Mart 2018 32 gün...
Sn. Kara Bora,
Yazdýðým iletiyi dikkatli okumadýðýnýz için ,bahsettiðim hesap türünün günlük olduðu gibi bir algý oluþmuþ sizde.Yazdýðým iletide,sözkonusu bankanýn 40 güne kadar vadede % 4,5 oran verdiðini belirtmiþtim.Günlük mevduat vb. gibi bir ibare de belirtilmediði için,tarafýmdan yapýlmýþ herhangi bir yanlýþ yönlendirme bulunmamaktadýr ! Muhtemelen hýzlý okuduðunuz için,yazýlan iletiyi yanlýþ anlamýþsýnýz.
Az önce ,sözkonusu bankaya gittim.Müþteri temsilcisi ayný uygulamanýn devam ettiðini söyledi.Ayrýca þahsým tarafýndan bahsedilen oranda açýlmýþ 38 günlük bir USD mevduat hesabý da mevcuttur.Bunu da bilginize sunmuþ olayým.Herhangi bir HSBC þubesine giderek oranlarý teyit etmeniz mümkündür.
Görüldüðü üzere, herhangi bir bilgi kirliliði veya yanlýþ yönlendirme durumu bulunmamaktadýr !
Sonuç olarak, klasik yurdum insaný mantýðý ile okuduðunuzu tam özümsemeden þahsýmý itham etmeniz ,bendenize hiç þaþýrtýcý gelmedi.Kýnanacak,ayýplanacak birisi varsa, o da zatýalinizdir ! Çünkü iletide ne yazýldýðýný anlamamýþsýnýz ve anlayamadýðýnýz durum üzerinden ithamda bulunmak kolaycýlýðýný seçmiþsiniz !
Açýlan baþlýðýn konusu dýþýnda bir ileti yazdýðým için,forum üyelerinden kusurumuza bakmamalarýný rica ediyorum.
Tüm üyelere iyi günler dilerim.
Yer Ýmleri