FÝBA'yý zorlayýn çok rahat 14.50 vermesi lazým. Yeni para ise 14.75 de verir.
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
5-6 ay vade için bana göre cazip bir oran deðil. Son aylarda FÝBA'dan hep 14.50-15.00 arasý baðladým. 5-6 ay parayý kullanmayacak bile olsam 16.50'den düþüðüyle ilgilenmem þahsen. Hazine 14.35 vermiþ lafýna kanmayýn, parayý çýkýyorum dediðinizde þube kendi "payýný" biraz daha yontar ve 14.50-14.75 arasý bir þeye tamam der. Vakýf, Burgan gibi birkaç iyi oran veren yerden düzenli fiyat alýn, gösterecek örnek elinizde olsun.
Kurallara AYKIRIDIR.
2 yýllýk tahvil 13.57 oldu 14.37mevduat karsiligi.yani bunun üstünde olmali mevduat.
þube müdürü bana diyor ki 1.3 milyon tl için 14.20 verdim diyor...size özel 14.35 diyor...yalan atýyor sanýrým...paramý çekiyorum desem 14.50 derler mi acaba ? yok gene vermiyoruz derlerse çekmek gerekir o zaman da nereye götüreceðimi bilmediðim için o aþamaya da getirmek istemiyorum...
O yüzden Vakýftan oran alýn diyorum ya. Bu söylediðiniz oranlar FÝBA için düþük. Ben her türlü 14.50 alýrsýnýz diyorum. En kötü e-turuncu gibi gecelik bir hesap açýp bu tip durumlarda EFT talimatý verin. Oraný iyileþtirmeden EFT'yi onaylarlarsa 2 gün sonra yeni giriþ için oran alýn. Anladýðým kadarýyla eski müþteri olduðunuz için "Nasýlsa çýkmaz oraný" veriyorlar. Çýkabildiðinizi görmeleri lazým. Þube doðru söylüyor bile olsa hazineyi ürkütmek lazým arada.
Kurallara AYKIRIDIR.
Yer Ýmleri