Yüz binlerce üyesi bulunan Çiftlik Bank ile ilgili flaþ geliþme
Çok kýsa sürede on binlerce kiþiden yüz milyonlarca lira toplayan Çiftlik Bank sýrra kadem bastý! Yatýrdýklarý paralarý almak için þirketin merkezine giden vatandaþlar, þirketin sessiz sedasýz boþaltýldýðýný öðrendi. Çiftlik Bank Genel Müdürü Niyazi Karakoç'un ise bayilerle bir toplantý yaparak 'Ben de kandýrýldým. Mehmet Aydýn'a ulaþamýyorum. Baþýnýzýn çaresine bakýn' dediði öðrenildi. Akþam saatlerinde ise üyeler bir baþka haberle sarsýldý. Çiftlik Bank'ýn Facebook hesabý da kapatýldý. Çiftlik Bank`ýn Ýnegöl`deki tesislerine giden yüzlerce kiþi, alacaklarýna karþýlýk olarak tesislerde bulunan hayvanlara el koymaya kamyonlarla gitti.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/y...lisme-40769414
Þimdi bunlara `beter olun enayiler, sizlere her þey müstahak, sizin gibiler JET FIDILA bile üç kere, YEÞÝL SERMAYE simsarlarýna onlarca defa para kaptýran enayilersiniz, ne laftan, ne öðütten, ne tavsiyeden anlarsýnýz, LAYIÐINIZI bulmuþunuz . ` desek ayýp mý etmiþ oluruz !...
Bir ara çiftlik bank mevzusunu bu foruma birileri taþýmýþ , banka mevduat faizine alternatif gibisinden goygoylamaya kalkmýþtý. Yanlýþ mý hatýrlýyorum !...

Yer Ýmleri