15 üstü oran henüz yok galiba..........
15 üstü oran henüz yok galiba..........
Deðerli Müþterimiz,
29.04.2018 tarihi itibarýyla Bankamýz nezdindeki yabancý para hesabýnýza diðer bankalardan gelecek döviz havalelerinizden tahsil edilen "Gelen Döviz Havale Ödeme Ücreti" havale tutarý üzerinden binde 5 oranýnda minimum 22,00 USD, maksimum 170,00 USD olarak deðiþtirilecektir.
Bankamýz ürün/hizmet ücretleri ve ürün kullanýmýndan vazgeçme hakkýnýz ile ilgili bilgilere yapikredi.com.tr üzerinden ulaþabilirsiniz.
Saygýlarýmýzla,
Yapý ve Kredi Bankasý A.Þ.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Gelen paradan para kesiyollar serrolar.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
tl için 15 oran var mý þu anda piyasada?
TL için 15'li oranlarý ay sonu görür müyüz sizce ne dersiniz?
USD için piyasada en fazla oraný ING e-turuncu hesap veriyor galiba, daha yükseðini bulamadým.
Ancak e-turuncu hesap ha deyince açýlamýyor , yaklaþýk bir hafta önceden internetten baþvurmak lazým. Kurye ile adresinize evrak geliyor, doldurup yolluyorsunuz vs, vs,.... Oran þu an için 4.5% günlük iþliyor. Duruma göre deðiþtirebiliyorlarmýþ. Bir sene boyunca yüksek faiz veriyorlar sonra düþüyor.
Para yatýrmak ve çekmek þubeden olmuyor. Baþka bir bankadan EFT yapabiliyorsunuz , çekerken de ayný þekilde EFT yapýp baþka bankadan alabiliyorsunuz parayý. EFT ücreti almýyorlar ama diðer banka alýr mý nasýl olur bilmiyorum....
250.000 USD üst limit var...sonrasý için oran düþüyor.
1 yýl boyunca parasýna dokunmayacaklar için uygun gibi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Euro için nedense kimse doðru dürüst faiz vermiyor. Evde tutsan daha iyiParanýn sýcaklýðý yeter...
Eve hýrsýz girer falan diye endiþeleniyorsanýz bulabildiðim en fazla oran Burgan (2.40%) ve Turkish Bank (2.3% 93 gün üzeri vade için)
Diðerleri 1.0 - 1.90% arasýnda ortalama veriyorlar. Euro bölgesi enflasyonu çýkartýldýðýnda negatif faiz oluyor yani,....
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri