Originally Posted by
i-ked
Aslýnda parayla pulla çok iþim olmuyor ama hisse senetlerini tutmaktan bezginlik gelmeye baþladý ve nakte geçtim. Gerek reklamlardan gerekse de forumda gözüme takýlanlardan ING (Turuncu Hesap) ve QNB (Enpara) neden olmasýn diye düþündüm.
Önce ING web sitesinden baþvurdum. Sorulanlarý teker teker yazarken annemin kýzlýk soyadýnýn tamamýný istemeleri tuhafýma gitti ama yine de yazdým. En son onaylamalarý yaparken birçok iþlemlerinin (havale-eft vs) ücretli olduðunu gördüm.
Daha sonra Enpara için formlarý doldurmaya baþladým. Annemin kýzlýk soyadýnýn yalnýzca 2. ve 4. harflerini istemeleri ING konusunda iþkillendirdi. Ayrýca neredeyse tüm bankacýlýk iþlemleri ücretsizdi. Spotify-Netflix indirimleri de cabasý... Faiz oranlarý da 1,25 kadar daha fazla gözüküyor.
Bu iki bankayý kullanan var mý ya da alternatif sunabilecek? Yatýrmak istediðim miktar devlet garantisi için 100K ama kafama yatarsa 500-600K olmadý 100-100 daðýtýrým 
deðerli ked,
ing'nin 1 yýllýk kampanyasý var.
enpara oranlarý epey düþürdü. ing TL'ye 13.5 veriyor ki günlük için iyi bir rakam.
enparadan fatura ödüyorum maksimum.
ing'de:
e-Turuncu Hesap
Tam 1 yýl Güncel Hoþ Geldin Faizi!
Üstelik hesap iþletim ücreti yok!
HEMEN KAZAN
Neden e-Turuncu Hesap?
Türk Lirasý, Dolar ve Euro birikimlerinizde tam 1 yýl boyunca güncel hoþ geldin faizi* ile kazanýrsýnýz.
Hoþ geldin faiz oranýnýz, piyasa koþullarýna göre günlük olarak yukarý ya da aþaðý yönde güncellenebilir. Böylelikle birikimleriniz piyasa koþullarýna göre deðerlenir.
Þube yerine dijital kanallarý kullanarak her zaman daha avantajlý faiz oraný alýrsýnýz.
Hesap Ýþletim Ücreti ve EFT/Havale masrafý ödemezsiniz.
Faiz kazancýnýz günlük olarak hesabýnýza geçtiðinden istediðiniz an para çekme ve yatýrma özgürlüðüne sahip olursunuz. Para yatýrmak ve çekmek için ATM'lerimizi kullanabilir, internet veya mobil bankacýlýk ile transfer yapabilirsiniz.
Size çok kazandýracak hesabýnýzý þubeye gitmeden açabilmek için hemen buradan baþvurabilirsiniz.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Yer Ýmleri