ing'de çok önce hesap açtýrdýðým için prosedürü hatýrlayamadým.
selamlar iked.
ing'de çok önce hesap açtýrdýðým için prosedürü hatýrlayamadým.
selamlar iked.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
mehtap ablam da yakýyor ortalýðý.
abla yatýrýmlar hýz kesmeden devam ediyor mu?
ekonomi nasýl gidiyor?
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
18 Aðustos Cuma 14:23 ERDOÐAN: ALMANYA'DAKÝ BÜTÜN SOYDAÞLARIMA DÝYORUM KÝ BUNLARIN HÝÇBÝRÝNÝ DESTEKLEMEYÝN
Bence soydaþlarýmýz sandýkta Erdoðan için oy kullansýn.
eee parite dusunce dolar fýrlayacaktý hani powera gore oyle diyodu eee 1.19 dan 1.17 ye indi ama hala ayný dolar
dolar 3.75 ken de soyledim aylar once o zamanda burada caschci kaynýyordu herkesin aldýgý bisey dusmeye mahkumdur ...dolarý da bir hisse senedine benzeterim ben ..bir hisse senedinde kucuk yatýrýmcý coksa o senet duser dustukce duser ne kadar alsanda duser cunku kucuk yatýrýmcý habire alýr maliyet dusurmek icin...dolarda ayný kucuk yatýrýmcý yani halk aldýkca oda yerinde sayýyor hic para babalarý halka kazandýrýrmý ...borsa gercek anlamda terse donmeden dunya piyasalarý donmeden buyuk bir siyasi jeopolitik olay olmadan dolar bostur tl hostur
![]()
Euro/USD paritesi düþtüðü halde USD/TRY'nin yükselmemesi, USD/TRY kuru için alt sýnýrýn sabitlendiðini gösteriyor. Parite inse de çýksa da dolar kurunun uzun süredir deðiþmediði bariz.
Yer Ýmleri