hissediyorum ablam döktürüyor þu an.![]()
hissediyorum ablam döktürüyor þu an.![]()
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
faiz paranýn kirasý deðildir, faiz bir yatýrým aracýdýr. anapara garantisi diye bir þey yoktur.
biz mevduatýmýzý bir bankaya belli bir vade ile baðladýðýmýzda, o vade sonuna kadar, 100.000 liraya kadar devletin, 100.000 TL'nin üzerinde bankanýn riskini de almýþ oluruz.
paranýn kirasý, beklenen getiridir.
bu sana göre %10 dur bana göre %20 dir.
Türkiyede vadeli mevduattan faiz getirisi kazanmak minimal risk içeren bir yatýrým tercihidir.
Devlet tahvili alarak faiz getirisi kazanmak bankadan daha az riskli bir yatýrým tercihidir.
bimeksin bono/tahvilini alarak faiz getirisi kazanmak daha fazla riskli bir yatýrým tercihidir.
vadeli mevduat bir yatýrým tercihidir, týpký dolar almak gibi veya borsadan senet almak gibi,
tercihler.. beklenen getiri..
syg,
Yarým doktor candan yarým hoca dinden eder.
Benden ilave ''Yarým trader getiriden eder.''
Ne bay Draghi'den ne de Yellen teyzeden... þu meþhur toplantýdan beklenen açýklamalar gelmedi ...
Piyasa eurusd için 2 -5 ocak 2015'teki boþluk stresini kaptamayý pazartesi asya seansýnda baþarýrsa
Eurusd'de 1.1881'in altlarýna hücumlar baþlar...(unutmayýn o boþluk stersi kapanýrsa belki Fransada Bay Macron geldi coþkusuyula yapýlan 21-24 nisan 2017 tarihli pozisyon deðiþiklilikleri nedeniyle oluþmuþ boþluða sýra gelebilir ? )
Bu arada þu ekrancý uluslararasý çete geliþen piyasalarda aldýklarý pozisyonlarý "KAR CEBE GÝRMEZSE HAYALDEN BAÞKA BÝR ÞEY DEÐÝLDÝDÝR " düsturu doðrultunda pozisyon kapatmalarý olacaktýr (gibime geliyor...)
Yer Ýmleri