Sayýn Dudu,
Ýþ Bankasý sitesinden alýntýyý aktarýyorum;
Link: http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel.../eurobond.aspx
"Ýþ Bankasý'nda Eurobond
• Mesai günlerinde 11.00-17:30 saatleri arasýnda Þubelerimiz, Internet Þubemiz, 0 850 724 0 724 (5.2.2.7) numaralý Telefon Þubemizden ve Bankamatikler aracýlýðý ile iþlem masrafý ve saklama komisyonu ödemeden Eurobond alým satým iþlemi yapabilirsiniz.
• Mevcut kýymetlerinizi vadesinden önce satmak istediðiniz takdirde, gün içerisinde ilan edilen alýþ fiyatlarýmýzla kýymetinizi kolayca nakde çevirebilirsiniz.
• Kupon ve anapara ödemeleri, Vadesiz Döviz Tevdiat hesabýnýza ilgili döviz cinsinden otomatik olarak yatýrýlmaktadýr.
• Satýþ ve alýþ fiyatlarý, piyasalardaki geliþmeler ve fiyat hareketleri paralelinde her gün TSÝ 11:00 de belirlenmekte ve gün içinde gerektiðinde fiyatlarda deðiþiklik yapýlabilmektedir."
Vakifbank 200k 32 gun 14.10 oranla temdit.edildi
3,3998 e sabah deðdi ve yükseldi.. Yalnýz bloomberght te BIST için en düþük hedef 115,000 denildi. Eðer 115,000 endeks olur ise
USD 3,31 TL dir...
Ama ben en fazla 112,000 endeks ve 3,36 TRY/USD diye tahminde bulunmak istiyorum...
Bence en büyük usd da en büyük referans kaynaðý pazartesi sabah ki büyüme verisi...
Yer Ýmleri