Dolar 3,94 iken 2,7-2,9 ý ilk ortaya atan kiþi olarak acýda olsa gurur duyuyorum, akþam tekrar dolara baktým, ne zaman ? ne fiyattan alým yapýlýr? kýsa ve öz yorumum sþaðýda, faiz tartýnda geçirilmeler ve sapmlalar oluyor, oda er-geç rayýna girer, yetiþir, neyse bedavadan bilgi ve tecrübemi aktarýyorum, gençlere faydam olsun, yaþlýlar iþin kurdu, mesajý dolar tipiðinide ekledim
======
akþam usd/tl ye göz attým,1- 1,5 yýl daha düþüþ devam edecek görünüyor (2019 temmuz-agustos a kadar) 2,70-2,90 a deðip dönerse dönecek yoksa daha aþaðýsý mümkün, faizler 1 yýla kalmaz 20-22 olur, buda ayý tuzaðý olur, dolar sat koþ tl , py malý gazoz fiyatýndan toplasýn, crash and thrash gazý gazete ve tv de verildi, 2-3 ay sürdü bu, bu aralýkta mal devredildi, alacaklarý yer 2,7-2,9 olur diye tahmin ediyorum, borsada 1 yýl 100-110 da da salýnsa dolar taþýyanda ciddi stres birikimi olur, ucuzdan verir, ben bu duyguyu 2001 de yaþadým , 550,000 den 3 yýl taþý sat 600,000 e, faizler aylýk %10 , yýllýk %110, hele gecelikler %7000 , benim 3 yýllýk toplam getirim %10, kaçan fýrsat Derya , öyle böyle deðil, yabancý 3 günde parayý 2 ye katlamýþtý , tl tarafýnda, 2019 yazý gibi dolara bakarým, ucuz ise alýnýr, o vakte kadar yüksek faiz ekonominin can simiti olur, kendi düþüncemdir, alýntý yapmayýn, soru sormayýn, okuyun geçin, isteyen 7 olur, 10 olur desede o kiþiye saygý duymak erdemdir, ben tecrübemi akardardým , okuyan okur,

=======
Yer Ýmleri