Originally Posted by
yolgider
arkadaþlar farklý bir konu için yardýmcý olurmusunuz yaklaþýk 1 saattir internet bankacýlýðý için cep telefonuma sms þifresi gelmiyor.hesaplarýmýn olduðu üç bankayý denedim þifre gelmedi.banka müþteri temsilcisi operatörle ilgili olabilir dedi vodafonu aradým 5 dakka içinde þifre gelecek o þifreyle atm den giriþ yapýn vs dedi ama þifre vs de gelmedi.böyle bir sorun yaþadýnýz mý?
Þifrelerin geldiði telefon aramalara açýk ise bilemicem ama arama yapamýyorsanýz simkartýnýz sahtekarlar tarafýndan klonlanmýþtýr.
Bankacýlýk iþlemlerimi yaptýðým telefonda baþýma geldi, içindeki 50 tl para için hattýmýn kopyasýný çýkarýp millete spam mesaj göndermiþler, savcýlýða suç duyurusunda bulundum sonuç çýkmadý.
Yalnýz o zamanki servis saðlayýcý "avea" savcýlýða yalan beyan vermiþti müþterimizin maðduriyeti giderildi hattý açýldý diye. Ancak o sýralarda her yerde bombalar patladýðý için þehir içine inmeme adýna olayýn üstüne gitmedim, þikayetimden vazgeçtim, baþka hat alýp iþlerime baktým.
Faturasýz hatlarda içinde para bulundurmayýn. Faturalý hat ise asla kullanmayýn.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri