ne kuzey ýrakmýs be tl ye fazladan %3 deger kaybettirdi yok mudahale olacak yok ihracat azalacak ordan diye
"benim vergimle senin maaþýn ödeniyor" sözü genel olarak devlet memuru olup "ego" yapanlar halký küçük görenler için ortaya atýlmýþtý.. doðru ve dürüst çalýþan çalýp-çýrpmayan hiçbir insana bu sözün söylenmesi tabi ki doðru deðil.
fakat memurlarýn ne kadarý doðru ve dürüst derseniz onu incelemek lazým..
mesela benim vergimle maaþýný alan bddk baþkaný , baþbakan ve yalakalarý benim tasarrufumu yatýrdýðým bankayý devlet zoruyla zor duruma düþürüp utanmadan bankaya el koyabiliyor.
"banka sahibi ve tasarruf sahiplerinin iznini almadan" devlet zor duruma düþen bir bankaya el koymak zorunda deðil.. el koymazsa tasarruf sahiplerini "korumamýþ" olur..
fakat banka batýrma , zorla bankayý zor duruma düþürme gibi bir görevi yok ve hakký da yok..
devlet olarak yapabileceðin en duyarsýz, en kanun tanýmayan hakkýn ne olur? bankaya el koymamak ve tasarruf sahiplerini banka ile baþbaþa býrakmak..
bankaya el koyup haklarý gasp etmek hakký nerden geliyor?
þimdi sizin sözünüze dönersek ; BENÝM VERGÝMLE MAAÞINI ALAN BU YARATIKLAR BENÝM BANKADAKÝ HAYATÝ BÝRÝKÝMLERÝNÝ ZORLA GASP EDÝYOR..
BUNLARA SÝZÝN SÖYLEDÐÝNÝZ SÖZ YAKIÞMIYORMU?
Tl cilere yakýnda geçmiþ olsun dileklerimizi iletiriz gene kaçýrdýlar 3.40 dan almayý![]()
Yer Ýmleri