Bende ziraatle çalýþýyorum onbinde 5 alýyorlar ay sonu bir indirim istemeyi düþünüyorum iþlem hacmin aylýk 4ile 5 milyon arasý
Bankalardan þaþmayýn. Güvenlidir . Azcýk pahalý olur ama kafan rahat olur.
Merhaba,
gedik hakkýnda bilgi sahibi olan var mý? Oranlarý nasýl? Bakým vs ücreti var mý?
Tþk
Y.T.D
Ziraat 10000 de 6
yapýkredi kýl aldýrmazlar ve hiç bir avantajlarý yok ama 1000de 1
ALB her þeyimiz var gel derler hiç bir avantajlarý yok 10000de 1 ancak 2 ile baþlatýrlar
Osmanlý 10000 de 5,2 herþey dahil ve BROKER hýzý veren tek kurum anlýk saniyelik emirler hýzla gidiyor
her türlü emir tipi var GÝZLÝ emir,süreli emir,algoritmik,aylýk haciminizi 300bin i geçin komisyon onbinde 2,1 oluyor
GEDÝK 10000de 2 ile baþlarsýnýz yeterki yýllýk 2milyon yaparým deyin
Tacirler 10000de den kapý açýn 10000de 3-4 ile herþey dahil çarsýnýz
bunlarýn yanýnda HESAP iþletim ücretlerini kabul etmeyin!! EFT virman bunlarda mesela osmanlýda ücretsiz
Þu ana kadar bahsi geçmeyen bir konuya deðinmek istiyorum.
Belli bir hisse portföyüne ulaþýldýðýnda, yeni hisse alýmlarýnda alým bedeli hesapta olmak durumunda mý?
Çalýþtýðým aracý kurum finansinvest. Kendilerince takas gününe kadar alým bedelinin hesapta olmasý zorunluluðu yok. Portföyünüzdeki hisseleri teminat olarak görebiliyorlar.
Buradaki sorun bazý hisselerin teminat deðerinin sýfýr olmasý yani hissenin 2 gün içinde batma ihtimali olduðunu varsayýyorlar. Ki bunlar arasýnda düzenli olarak kar açýklayan firmalar da var.
Ýþin komik tarafý online iþlem yaptýðýnýzda teminat deðeri öngörülmeyen hisseler, yatýrým danýþmanýna iþlem talimatý telefon aracýlýðýyla verildiðinde birden bire teminat özelliði kazanýyor. Sorun yatýrým danýþmanýndan geçen iþlemlerin komisyonunun normalin iki katý olmasý.
Bu konuda gözlemleri olan arkadaþlar izlenimlerini paylaþýrlarsa sevinirim. Nihayetinde aracý kurum seçiminde rol oynayabilecek hususlar söz konusu..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer Ýmleri