"BORSADA ARACI KURUMLAR İLE İLGİLİ TÜM MERAK ETTİKLERİNİZ "
"BORSADA ARACI KURUMLAR İLE İLGİLİ TÜM MERAK ETTİKLERİNİZ "
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
doğru. kişiye özel değişkenlik göstermekte hizmetleri.
şuradaki paylaşımlar fikir verebilir.
"Borsa ve fon işlemleriniz için hangi aracı kurumu tercih ediyorsunuz ve niye ?"
https://twitter.com/temettuhisse/sta...66743996293121
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
O videoyu izledim, yeni bir şey söylemiyor. Keşke banka aracı kurumlarıyla karşılaştırma yapsalardı. Komisyon, kesintiler...
Bunlardan acaip paralar kırpılıyor. Hisseyi bir iki kademe aşağıdan aacağım diye ekran gözetiyorsun ama aldığın anda ÇAT komisyondan üç kademe birden kaybediyorsun.
maaşından ayırdığı tasarruflarıyla hisse alacak bir ücretli için
aylık aracı kurum aidatı olmadan
internet ortamında işlem yapma şartıyla
3/10.000 komisyon ile imkan sağlayacak (veya ne ise)
aracı kurum biliyor musunuz?
Yapı kredi, 55 tl yıllık bakım ücreti kesmiş. Bunu da yatırım hesabının bağlı olduğu vadesiz hesapta "yapı kredi bankası devir" açıklamasıyla belirtmiş. Zaten hisse senedi alış ve satış yapıldığında da yapı kredi bankası devir açıklaması yazıyor. Hesap hareketlerinde daha anlaşılabilir açıklamalar yer alması gerekir diye düşünüyorum.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hacmin iyi komisyonum da iyi sayilir onbibde 1. Mutevazi olarak Aylik 20 mly hacme ki cok daha fazla okuyor. Mesala sadece dun 1000 lira komsiyon odedim. Obinde 1 ve daha az verecek varsa bana ozelden yazabilir. Yalniz onbunde 1 net olacak borsa payi ivir zivir kesinti olmayacak.
Yer İmleri