Originally Posted by
ibrahim
Hocam gün boyu onunla uğraştım , yansıtılan değerler çok çok yanlış. Nasıl aciklayacaklar yada açıklayabilecek Kerim'i bilemiyorum.
neticede sizin cari bakiye hesabınızda hata olmaz olamaz olmamalı ... aracı kurumun lisansı bile gider bu iş ciddi bir iştir...
ben şunu diyorum aracı kurumların maliyet sekmelerindeki kar zarar hesaplarındaki rakamları bir profesyonel yatırımcı dikkate almaz en azından ben almam... muhasebe ile ilgili bi şey bu ... siz fifo ya göre mi maliyet kar hesabı yapacaksınız ? son giren son çıkar göre mi ? ya da daha basiti şu kadar paraya şu kadar toplamda parça parça hisse almışım , şu kadar para tekrar cebime gelmiş , elimde şu kadar hisse kalmış bunu kaçtan satarsam kaç para daha cebime girer ... yani kaç para koyduk kaç para geri aldık... bunlar aracı kurumun işi değil ... mesela çok eskiden 5 lira fiyatlı hisse alırdın , aracı kurumda hissenin maliyeti 1 lira görünürdü... telefon açar düzelttirirdin istersen , ya da öyle kalırdı...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri