Bedelli 'den bu hafta' da haber yok.
Bedelli 'den bu hafta' da haber yok.
Kimsecikler.yok buralarda. Ben eden böyle hisseleri buluyorum diye kendime soruyorum.
Cevap bulamýyorum.
Bende buradayým, cüzi miktarda [emoji3]SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet haklýsýn sessizlik iyidir ama birileri desessiz ve derinden gidiyorlar sanki.
POLTK te de hatýrlarsan sürekli toplanýyordu. Biraz erken çýktým galiba, 75-80 gibiydi galiba. Allahtan RTALB yaptýk arada da fazlasýyla daha iyi oldu.
Son bir ay ve 3 aylýktakas deðiþimlerinde satýcýlara göre alýcýlarýn toplu olmasý olumlu.
Vakýf yatýrým sürekli topluyor görünüyor. 675 Bini son 1 ayda olmak üzere 3 ayda 781 bin adet toplamýþ. tOplam takasýný 1.945 Bine çýkarmýþ.
Garanti son 3 ayda 807 bin toplayýp 1.132 bin adete çýkarmýþ.
ÞAHSÝ GÖRÜÞÜME GÖRE %100 BEDELLÝ SERMAYE ARTIRIMI AÇIKLAMIÞ HÝSSEYÝ BU KADAR TOPLAMAK ÝÇÝN POZÝTÝF SEBEPLERÝN OLMALI.
ÇÜNKÜ; SERMAYE ARTIRIMINDA LOT SAYIN KADAR DAHA PARA KOYMAYI GÖZE ALMIÞSIN DEMEKTÝR.
DÝYELÝM KÝ ÖRNEÐÝN BENDE 100 BÝN KÜSÜR ADET VARSA 100 BÝN KÜSÜR TL DAHA KOYMAYI GÖZE ALMIÞIM DEMEKTÝR.
ÖNEMLÝ NOT: Þahsen uzman deðilim, sadece kiþisel tecrübelerime dayanarak gözlemlerimi paylaþýyorum. Bu nedenle yatýrým yaparken yazdýklarýmý dikkate almayýnýz. Kýsaca;Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri