Söyle geçmiþe doðru biraz okudum da... Ne güzel geliþmeler oldu þirkette ve biz bunlarýn hepsine tanýklýk etmiþiz. Biraz hatýrlamak gerekirse; 20 yýl önceki 7 dolar zirvesi sonrasý uyuma döneminden sonra bir kaç yýl öncesinden baþlayan toparlama sinyalleri, urun cesitliliginin ve ihracatýn artmasi, 20 m geçmiþ yil zararýnýn 1,2 milyona kadar düþmesi, bedellinin onayi ile borçlarýn ödenmesi, tam 13 yillik gözaltýndan çýkýþ ve ana pazara kadar bir yükseliþ...Kýsaca özeti bu. Böyle bir hikaye var, düþük bir sermaye var, gerçekten biste damga vuracak bir yükseliþ yapabilirdi. Zaten bir çoðumuz da bu beklenti içindeydik. Ama olmadý... Bunca güzel hikayenin sonu 8 ile bitecekse gerçekten yazýk.. Þu anda operasyon yemiþ ve sahipsiz kalmýþ bir tahta görünümünde. Bir cok platformdan takip ediyorum, özellikle su dikkatimi cekti, yuksekten yakalanan ky sayisinin cok az olduðunu dusunuyorum. Eski ve nispeten yüklü lota sahip eski ky lar ise ya hisseden çýktýlar ya da çalý arkasindalar. Su an gelinen son durumda bir kac ay oncesine gore daha az sayida ky kaldigini dusunuyorum. Bundan sonra ne olacaðý ile ilgili aklýmda iki senaryo var, birisi kötü, birisi iyi. Artýk ne yapacaklar zamanla göreceðiz.
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri