Hocam bunlar beceriksiz mi yoksa borsa tarihinin en adi firmasý mý henüz çözemedim inan.
Buraya iyi dileklerini ilet daha iyi olur bence. Küfür etmeden tabi
[email protected]
Ben yazýyorum bana diyorlar ki senden baþka þikayet eden yok.
Hocam bunlar beceriksiz mi yoksa borsa tarihinin en adi firmasý mý henüz çözemedim inan.
Buraya iyi dileklerini ilet daha iyi olur bence. Küfür etmeden tabi
[email protected]
Ben yazýyorum bana diyorlar ki senden baþka þikayet eden yok.
***BRKO*** BÝRKO BÝRLEÞÝK KOYUNLULULAR MENSUCAT TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***BRKO*** BÝRKO BÝRLEÞÝK KOYUNLULULAR MENSUCAT TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Olaðan Genel Kurul Tescil Ýþlemi Hk.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2017
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2017
Karar Tarihi 15.05.2018
Genel Kurul Tarihi 09.06.2018
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 08.06.2018
Ülke Türkiye
Þehir NÝÐDE
Ýlçe NÝÐDE MERKEZ
Adres Niðde - Bor Yolu, Birko Cad. No : 288 - NÝÐDE
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn seçilmesi.
2 - Genel kurul toplantý tutanaðýný imzalamak üzere Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi.
3 - Yönetim kurulunca hazýrlanan 2017 yýlý faaliyet raporunun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý.
4 - 2017 yýlý hesap dönemine iliþkin BD Baðýmsýz Denetim ve YMM A.Þ. tarafýndan düzenlenen baðýmsýz denetim rapor özetinin okunmasý.
5 - SPK Seri II-14.1 Sayýlý Tebliðe göre hazýrlanmýþ, 2017 yýlý konsolide bilanço ve gelir tablosunun okunmasý, müzakeresi ve ayrý ayrý onaylanmasý.
6 - 2017 yýlý içinde yapýlan baðýþ ve yardým yapýlmadýðý hakkýnda genel kurula bilgi sunulmasý.
7 - SPK düzenlemeleri çerçevesinde, þirket tarafýndan 3. kiþiler lehine teminat, rehin, ipotek verilmediði ve bunlarla ilgili gelir ve menfaat elde edilmediði hakkýnda genel kurulun bilgilendirilmesi.
8 - Yönetim kurulunun þirketin 2017 hesap yýlý sonu itibariyle kâr daðýtýmý yapýlamamasýnýn müzakeresi ve onaylanmasý.
9 - Yönetim kurulu üyelerinin þirketin 2017 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmesi.
10 - Koyunlu Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Þ., Birko Enerji Elektrik Üretimi San.ve Tic. A.Þ.'nin 2017 yýlý faaliyetleri konusunda genel kurula bilgi sunulmasý.
11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, denetim komitesinin önerisi üzerine yönetim kurulu tarafýndan 2018 hesap dönemi için,1 yýllýðýna seçimi yapýlan baðýmsýz denetim þirketi, Yeditepe Baðýmsýz Denetim A.Þ.'nin genel kurul tarafýndan onaylanmasý.
12 - Þirketin aktifinde kayýtlý 458/2, 458/3, 458/4, 458/5, 458/6, 458/7 no'lu parsellerin Niðde OSB sýnýrlarý dýþýna çýkarýlma iþlemleri tamamlanmýþ olup, parsellerin deðerlendirilebilmesi ile ilgili yapýlan/yapýlacak çalýþmalarla ilgili genel kurulun bilgilendirilmesi.
13 - Ödenmiþ sermayenin tamamý nakden artýrýlmak suretiyle 77.288.314.-TL'den 120 milyon TL'ye artýrýlmasý ile ilgili bedelli sermaye artýrýmý hakkýnda genel kurula bilgi sunulmasý.
14 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticilere yapýlan ödemeler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanmasý.
15 - Yönetim kurulu üyeleri ve baðýmsýz yönetim kurulu üyelerine ödenecek aylýk net ücretlerin tespit edilmesi.
16 - Yönetim kurulu üyelerine ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri yakýnlarýna Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. Maddeleri ile Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði düzenlemeleri çerçevesinde izin verilmesi.
17 - Dilekler ve kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Sermaye Artýrýmý/Azaltýmý
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 BirkoGenelKurulCagri.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
EK: 2 GenelKurulCagriBilgilendirmeveGundem.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
EK: 3 Vekaletname.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý Genel kurul toplantýsýnda
- Þirket yönetim kurulu üyeleri 2017 faliyetlerinden dolayý ibra edildi.
- Þirket Faliyet raporu kabul edildi.
- Þirketin 2017 hesap dönemi bilanço ve gelir tablosu onaylandý.
- Þirketimizin 2018 hesap dönemi TTK ve SPK kapsamýnda Baðýmsýz Denetimini yapacak Yedi Tepe Baðýmsýz Denetim A.Þ genel kurulca onaylandý.
- Genel Kurul ile ilgili diðer maddelerin görüþülme sonuçlarý ve fiziki katýlanlar dökümaný ekte *.PDF olarak sunulmuþtur.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Sermaye Artýrýmý/Azaltýmý Görüþülmedi
Genel Kurul Kararlarý Tescili
Genel Kurul Kararlarý Tescil Edildi mi? Evet
Tescil Tarihi 13.06.2018
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 GenelKurulTutanagi.pdf - Tutanak
EK: 2 FizikiHazirunPDF.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
Ek Açýklamalar
Þirketimiz olðan genel kurulu, 09.06.2018 tarihinde, Niðde Bor Yolu 7. Km. de bulunan þirket merkezinde yapýlmýþ olup, Genel Kurulumuz 13.06.2018 tarihinde tescil edilerek, Ticaret sicil Gazetesiin 20.06.2018 / 9603 Sayýsýnda yayýnlanmýþtýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/691205
BIST
(29/06/2018 - 17:45:08)
Zeko 1 milyon lotu borsa dýþýnda satmýþ kap haberine göre. Býkmadýlar 3 kaðýt yapmaya.
Adam gider rüçhandan alýr 41 den bedelliye katýlýr. Neden 42 den alsýn?
Rüçhan alsa, 41’den hisseyi alsa maliyeti yaklaþýk 43 kr olur. 42 kr iyi fiyat olabilir aðalar için.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
400.000 lotla 0,50 yapmýþ yine eþleþmede
Nasýlsa iptal edicen. O kadar lot fazla gelir sana. Kapasite meselesi. Hemen iptal et bence
Biride parca parca ruchan aliyor.herhalde topluyor birisi
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri