Dün 33 te 230.000 küsür satýþ vardý. bugün 327.000 koymuþ.
Maçan diyorsa 36 milyon koy da görelim
Dün 33 te 230.000 küsür satýþ vardý. bugün 327.000 koymuþ.
Maçan diyorsa 36 milyon koy da görelim
Sayýn Cefaks
Teþekkür ederim takas paylaþýmý için. Senin hakkýný türk borsa camiasý ödeyemez. Ellerine, emeðine saðlýk.
Son bir aylýk takaslarda ciddi bir hareket yok. Hisseyi satan da alan da yok. Hisse almak istiyorlar ise patronlar biraz yükseltip bizim maliyetimize yaklaþtýrmalarý gerekiyor. Maliyetimi aþaðýda yazacaðým. Hissede yazan bir elin parmaðý kadar insan var forumda az çok birbirimizi tanýyoruz. Gelecek bize ne gösterecek göreceðiz.
Ýlk Brko hissesini 13.10.2016 tarihinde 1 adet hisse alarak baþlamýþým. Neden 1 tane? Hisse takibimde olsun diye almýþým. Sonra arsa haberi vs ile gidecek diye almaya baþlamýþým. Tabi o zaman bilmiyorum 2016 yönetimdeki paronlarýn satýþ ve mal yedirme yýlýymýþ. Ýki yýldan fazla süredir hissedeyim. En yüksek aldýðým fiyat 74 kr. En düþük de 33 kr'dan hisse almýþým. 52 kr'dan bu firmayý yönetenler iyi iþler yapacaklar diye rüçhaným için para yatýrarak bedelliye katýlmýþým. Toplam maliyetim 40-41 kr arasý. Maliyeti düþüreyim diye 32 kr'a yazýyorum ama muvaffak olamadým henüz. Bir de her kademeden mal almýþým 32 kademesi boþ kalmasýn mantýðý da var.
Hiçbir hissede bu kadar uzun süre beklemedim. Bakalým sonunda ne olacak.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Serkan Bey
Verdi.
Daha düþük seviyeden istemiyorum. Artýk düþmesin.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Aslýnda herkesin ruh saðlýðý Ýçi̇n bu kaðýdýn haftada bir iþlem görmesi lazým.günde 10.000 lot hacim nedir abi.eskiden çapsýz spek eþleþme miktarýnda tavan yapýp sonra çapý yetmediði için siliyordu.artýk ona bile çapý yetmiyor
Sizin ben olmayan karakterinizi ..keyim o.ç larý
Yer Ýmleri