Bugün Tukaþ KAP a bir haber gönderdi..Haber þu þekilde :
"Tukaþ, satýþ amaçlý elde tutulan Turgutlu Fabrikasý arsasýnýn sanayi imarýndan, konut ve ticari imara dönüþtürülmesi için müracat etti"
Hisse %10 filan bir prim yaptý..
Bu örneði niye veriyorum, yönetimin art niyetli olmasýnýn göstergesi o sebepten.
Birkonun arsalarýnýn OSB den çýkmasýna onay geldi, sonra kesinleþti..
Tukaþ ýn yaptýðý gibi bir baþvuru vs haber duydunuz mu gördünüz mü?
Adeta hisse prim yapmasýn, bedelliye insanlar girmesin diye ellerinden ne geliyorsa yaptýlar..Bu yönetim milleti uyutmayý çok iyi biliyor, benim gördüðüm anladýðým o...
Taze haber..Þimdi KAP a düþtü..
Zekeriya G. kendisi Yönetim Kurulu baþkaný olur, 200,000 tane rüçhan alýp bedelliye katýlacakmýþ..
1-2 Haziran 2017 tarihinde ..Birko A.Þ. nin rüçhan hakký kulanýmdan kalan paylardan satýþa sunulan
paylarýndan 200 000 adeti için alýþ iþlemi birincil pazardan tarafýmca gerçekleþtirilecektir iþlem
gerçekleþince gerekli bilgiyi KAP Platformunda paylaþacaðým.Mevcut pay adedim 2 900 000 adettir
Zekeriya 0,52 den 200,000 lot senet sahibi olacaðým diyor ama borsada 0,49 satýþta..
Ýnsanlarý nasýl ürküttülerse artýk..
Þaka gibi vallahi
Þimdi konu rüçhanlarýn ne kadarý kullanýlacak, kim kullanacak..
Yüklü miktarda rüçhaný kim kullanýrsa þirkette de tahtada da onun borusu ötecek..
Merakla bekliyoruz..
200.000 lot dediðin 100 milyar para yapar eski parayla. Ama az da zekonun almasý önemli tabi
Zekonun elinde çok mal var. Aklýnca bu 200 bin alýþ dümenine yatýp, kaðýda KY (keriz yatýrýmcý) çekecek. Göz altýnda olduðunun farkýnda bile deðil adam. Tahtayý kapattýrmasalar bari![]()
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri