sizler çok iyi niyelisiniz bence 110 dönümlükyer satýlacak söyle 2 parsel 3 parsel 7 parsele teklif gelir benim düþüncem onuda ortalama 16 milyon tl gelir onuda direk bankaya öderler biz arsayý sattýk ama bankaya ödeme yaptýk diyeyaklasýk 130 dönüme teklif gelir zaten teklifide kendilerine yakýn kiþiler alýr 130 dönümü
kendileri 130 dönümü hiç etmeden diger iþler yürmez 130 dönüm çünkü suanda imarda konut geliþtirme laný planlarda
aile içinde çok konuþuluyor bu iþler yatrým tavsiyesi degiildir hadi bizler borsadan anlamayýzda cin ali kardeþ nasýl düþtün sen buralara
Arkadaþlar þu an satýþý yapýlan parseller halý ve iplik fabrikanýn kurulu olduðu parseller deðilmi... binalarýyla beraber... üretim nerede yapýlacak.... cevap lütfen...
2 3 7 parselerin üstünde kayda deger birþey yok diger parseleri satamazlar çünkü 455 ada 6 parselde 129 dönüm koyunlu halý var burasý satýþta yok zaten
6 parsel 4 parsel 5 parsel toplamda 310 dönüm ve üslerinde kapalý alanlar var zaten bunlara teklif gelmeyecek kendi fikirlerimdir
yatrým tavsiyesi degildir arkdaslar 130 dönümü bir hüplesinyatrým tavsiyesi degildir
çok teþekkür ederim sn oblakbulut..... benim için önemliydi bu bilgi... peki halý fabrikasý çalýþýyormu acaba...
Yer Ýmleri