hep gözaltý pazarý hisselerinde yazmýþsýnýz ve siz yazdýktan sonra ne olmuþ bakmak lazým
hep gözaltý pazarý hisselerinde yazmýþsýnýz ve siz yazdýktan sonra ne olmuþ bakmak lazým
nugün ve dün benim de aklýma geldi..inanýn.ben yazdýktan sonra hep silkeleme yapmýþlar....gýcýklýk yapmýþlar ama pazartesiden sonra bu hafta izleyin ...çýkýþlarý göreceksiniz....milleti korkutup mal almaya çalýþmýþlar......fakat pazartesiden sonra izleyecez görecez......durumlarý farklý ne kadar gösterebilirler ki gerçekler en kýsa zamanda kendini gösterecektir.......artýk hiçbir hissede yazmayacaðým..demekki spekler buralarý kaile alýyorlar...ytd..
sadece arsa beklentisi var o arsaya da yýllarca alýcý bulamadýlar ki,þirket müþteri bulup üretip satmalý veya sektör deðiþtirmeli,
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
hadi hayýrlý olsun biþiler oluyor ama ne oluyor bakalým ilk kez böyle bi haber gördüm halý da satýþ rekoru varmýþ
https://www.haberturk.com/hali-ihrac...824204-ekonomi
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri