-

Originally Posted by
serkankacar1980
Çıkarmaya çapın yok anladıkta bu hacim nedir spekcik ya.300 lot hacim mi olur?
Kızdı oç.34 e 500.000 lot satış koydu😀
-
işleri güçleri ayak oyunu iyi bi haberiniz yokmu sizin yahu ..1 yılldır bi tane olumlu haber atmadınız ytd
-

Originally Posted by
brokır5
işleri güçleri ayak oyunu iyi bi haberiniz yokmu sizin yahu ..1 yılldır bi tane olumlu haber atmadınız ytd
Olumlu haber gelse de bir şey olmaz. Her şey bu oç larının elinde
-
Bu arada satış kademeleri boş olunca spekcik kendini tatmin etmek için eşleşme miktarını 40.000 lotla tavan yapmış. 39 şu an
Kapanışa doğru iptal edecek. Bu kadar çapsız biri işe bu.
-

Originally Posted by
serkankacar1980
Bu arada satış kademeleri boş olunca spekcik kendini tatmin etmek için eşleşme miktarını 40.000 lotla tavan yapmış. 39 şu an
Kapanışa doğru iptal edecek. Bu kadar çapsız biri işe bu.
iptal etmedi ama ..bugunde devamı gelip 40 üzeri bi kaç seans kalabilseydi zıkı olacaktı ..olmadı yine .. aslında tamda zamanıydı .. hayır hisseyi toplamak istiyosan yapiştır 75_80 aralıgına herkes dökülür zaten ..ytd
-

Originally Posted by
brokır5
iptal etmedi ama ..bugunde devamı gelip 40 üzeri bi kaç seans kalabilseydi zıkı olacaktı ..olmadı yine .. aslında tamda zamanıydı .. hayır hisseyi toplamak istiyosan yapiştır 75_80 aralıgına herkes dökülür zaten ..ytd
40.000 lot hacimle bir cacık olmaz hocam. yukarı çıkarmaya malesef çapı yetmiyor.
-
Sayın Broker
Yazdığınızı silmişsiniz. Siz bilgi sahibisiniz. Bu Koral Mühendislik mevzusu nedir?
Selamlar
Sent from my iPhone using hisse.net
-

Originally Posted by
kiliTTasi
Sayın Broker
Yazdığınızı silmişsiniz. Siz bilgi sahibisiniz. Bu Koral Mühendislik mevzusu nedir?
Selamlar
Sent from my iPhone using hisse.net
selemlar ... yazdıgımı sildim herşeyi yazmamak lazım insanlar etkileniyo bu gibi sitelerde diye düşündüm kimsenin zararında olmak istemem ..bi hareketilik var bu aralar hissede 40 üzeri kapaniş hisseyi güzel yerlere taşır dar işlem hacmiyle..koral mühendislikle ilgili özeline bişiy yazdım bildigim duydugum kadarıyla...svg
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri