Kapattý ama hacim çok az.200 bin satýþla taban olan kaðýt bu.umarým hacim de artar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kapattý ama hacim çok az.200 bin satýþla taban olan kaðýt bu.umarým hacim de artar
bi kaç tane haber atmiþlar bagýmsýz yönetim kurulu falan filan ytd
Hacim yine ölü. Bu fiyatlardan almak isteyen de yok satmak isteyende
bedelliyi en erken tarihte yapýp bitirebilirse önü açýlacak gibi ...teknik olarak 53 üzerinde bi kaç seans durabilirse 56_ 61_ 95 deki ikili tepeyi hedef alacak gibi ..tabi biraz zaman bir süreç. bu _ytd
Bedelli baþlayana kadar kaðýdý kapatsalar daha iyi.24000 lot iþlem olsa ne olur olmasa ne olur?
Þaka gibi 51 e veriyorlar.biz deðerli hissedarlara 52 kuruþ.gün yüzü göremeyesiniz 2 cihanda da
bu tip hisselerin
iþlem hacmiyle iþi olmaz ..kervn 2 gündür gereksiz bir lotla tavan oluyor ...burda en güzel hareketler bedelli iþlemlerinin bitimi sonrasýnda olucagý kanatindeyim ...mayýs ilk haftalarý hýzlý biþekilde bedelliyi bitirebilirse önü açýlýr ..bu hisse toplu zaten ...bu hareketleri yapanlar paraya ihtiyacý olan sýkýlýp satan sen ben ..ben bi kaç kre aradým bedelli tarihi ne zaman diye yakýn kapta tuyuracaz denildi net bi bilgi vermediler..izlemeye devam..ytd
Yer Ýmleri