Originally Posted by kiliTTasi 31 talimatý epey var. Serkan bey sizin iþiniz gibi. Sent from my iPhone using hisse.net Normalde tek yazacaktým. Tavandan sonra 24-25 e basýnca ben de salladým baya. Þimdi yine yazdým 25 te 500.000 lot satýþ var þu an
Originally Posted by serkankacar1980 Normalde tek yazacaktým. Tavandan sonra 24-25 e basýnca ben de salladým baya. Þimdi yine yazdým 25 te 500.000 lot satýþ var þu an 25 i aldý. 13.54 te sildi. Her kim bunu kasti yapýyorsa. Neyse Allah sizi ýslah etsin. 40 a filan gelince satýp çýkacaktým. NAHHH satarým artýk
Originally Posted by serkankacar1980 25 i aldý. 13.54 te sildi. Her kim bunu kasti yapýyorsa. Neyse Allah sizi ýslah etsin. 40 a filan gelince satýp çýkacaktým. NAHHH satarým artýk 40 hiç göremedikki yýllardýr ...
Originally Posted by brokýr5 40 hiç göremedikki yýllardýr ... Hocam ne 40 ý 30 u da göremedik ne kadar zaman oldu. arada bir bu oç eþleþme miktarýnda 31 tavan yapýp sonra siliyor. anca orada görüyorum ben
Originally Posted by serkankacar1980 Hocam ne 40 ý 30 u da göremedik ne kadar zaman oldu. arada bir bu oç eþleþme miktarýnda 31 tavan yapýp sonra siliyor. anca orada görüyorum ben bu yatýrým finansmanýn lotu bittimi görebiliyomuusunuz ...
Originally Posted by brokýr5 bu yatýrým finansmanýn lotu bittimi görebiliyomuusunuz ... 507.000 lot var hocam. Hatta 25 satýþta yaklaþýk ý kadar var. Belki de onundur. ama önemli olan saðlam bir alýcýnýn gelmesi. Yoksa bugün yatýrým biter yarýn ICBC satmaya baþlar
Forum Rules
Yer Ýmleri